Video-item: Hoe staat de PS Vita er na de prijsverlaging en alle aankondigingen voor?

Een prijsverlaging, nieuwe bundels, veel indie games, Borderlands 2 die naar de PS Vita komt. Sony heeft een hoop te melden gehad over de handheld die het best moeilijk heeft tijdens de persconferentie op de beurs.

Reden genoeg om even kort te analyseren hoe het er nu met de PlayStation Vita voorstaat. Roel en Lennard bespreken het in de video.

Mobiele gebruikers kunnen de video hier bekijken.

 1.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Wat een vette “wallpaper” 🙂
  Erg leuk video item. 😀

 2.    531 XP
  monsternon's avatar

  als de vita na 2014 niet beter verkoopt. moet sony de stap een keer zetten en met veel software komen. third party komt wel als die beter verkoopt. als die niet beter gaat verkopen en sony doet er in 2014 niets aan dan zie ik het slecht in voor de vita.

 3. Anoniem -   
  straatveger's avatar

  Ja hoor, heb ik dat. net eentje gekocht. achja het is een leuk apparaat. en er zijn diverse spellen die cross buy zijn en ben lid van ps plus.

 4. Anoniem -   
  ano's avatar

  @straatveger Als je hem bij mediamarkt bijvoorbeeld hebt gekocht, dan kan je volgens mij tot een week (of twee) het geld terugkrijgen als die goedkoper is geworden.

 5.    135 XP
  Jordydeknecht078's avatar

  Ik denk met de aangekondigde games dat de Vita een grote kans maakt om alsnog goed te verkopen, maar als (zoals @monsternon al zei) de Vita Q1 2014 niet beter gaat verkopen is die kans ook al weer snel voorbij.

  Naar mijn mening komen er nu echt goede en degelijke games naar de Vita die ik hoogst waarschijnlijk ga halen.