Pathé Thuis, Ximon, RTBF en DVDPost komen naar de PlayStation 4

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5214bb88ac8b8.jpg

Goed nieuws voor iedereen die in de Benelux woont, ook wij krijgen namelijk enkele video-services op de PlayStation 4 aangeboden. Voor iedereen in de Benelux zal de video-dienst Ximon beschikbaar zijn. Voor mensen die in Nederland wonen, zij krijgen toegang tot Pathé Thuis op hun PS4. Voor de Belgen zal dit RTBF en DVDPost zijn.

In totaal lanceert Sony de PS4 met meer dan 20 video-diensten in geheel Europa, elk land krijgt zo zijn eigen service. Pathé Thuis kan gebruikt worden om films te huren, deze kun je met gemak afrekenen met bijvoorbeeld iDeal. Pathé Thuis was al beschikbaar op onder andere de Xbox 360, iPad, iPhone en natuurlijk de Desktop.

Ximon is een service waar je online films en TV-series kunt kijken voor een vast bedrag per maand of per film. De abonnementen die zij aanbieden kun je hier vinden.

De Belgen kunnen met RTBF programma’s terugkijken van de publieke Franstalige omroep en is de tegenhanger van het Nederlandstalige VRT. DVDPost kun je vergelijken met Pathé Thuis en kan ook gebruikt worden om DVD’s per post naar je toe te laten komen.

Over 20 video services and applications coming to PS4 across Europe: Watchever, Maxdome and LoveFilm (Germany), Wuaki and TotalChannel (Spain), BBC iPlayer, BBC Sport, BBC News, Demand5 and LoveFilm (UK), Tvigle (Russia), RTBF and DVDPost (Belgium), Ximon (Netherlands / Belgium), Pathe (Netherlands), Viaplay (Nordics), and FilmoTV, Jook and GameOne (France)

 1.    157 XP
  ps3fan's avatar

  Hoop dat pathe thuis nu ook naar sony smart tv’s gaar komen

 2.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Netflix is goedkoper dan Ximon! :`)

 3.    330 XP
  monoliet's avatar

  rtbf kunnen ze mee opzouten
  ik ben een Vlaming geen Waal

 4.    4027 XP
  tyger1's avatar

  @monoliet:

  Inderdaad wie zijn Vlamingen en geen walen , damm

  Laat Vlaanderen bij Nederland voor zoiets .

  Waarom denkt iedereen bijna dat wij frans spreken ?.

 5.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  pathe thuis. fuck yeah

 6. Anoniem -   
  82.170.186..xxx's avatar

  De vraag is of de PS 3 deze ook krijgt.
  Ximon hebben we al, maar dat is echt bagger. Zeker daar installmentbase erg groot is,zou het erg vreemd zijn als dit niet gebeurt. Verder waar is Videounlimited!

 7.    66 XP
  5StarGbVk's avatar

  ben benieuwd of jullie gaan kijke welke beter is, duur hoef nie altijd het beste te zijn, pathé thuis haha mega vet
  ~
  Off Topic: Het was al 1 weekje eerder bekend dat Ximon op de ps3 te zien was heb er een mailtje van gekregen van playstation. heb et jullie nog door gegeven mja verwijder die comments gewoon maar weer he. mij een spammer noemen tsss gooi jezelf weg. belachelijk

 8.    816 XP
  Josthemaster's avatar

  Supertof Pathe op de PS4.