Grote fout in Dragon Age: Origins Collector’s Edition

BioWare’s nieuwe RPG ligt iets langer dan een weekje in de winkels en de game verkoopt aardig goed. Bij elke game hoort er een collector’s edition voor de echte fan. Zo ook heeft Dragon Age: Origins een collector’s edition welke onder andere een exclusieve CD bevat met de soundtrack van de game. Alleen er is één groot probleem, het probleem is namelijk bij de PlayStation 3-versie het niet mogelijk is om de soundtrack af te spelen want de PS3 leest de mp3-bestanden niet. Dit liet een eigenaar van de collector’s edition op het officiële BioWare forum. Uitgever EA heeft nog niet gereageerd op de fout.

Let me clarify: A PS3 won’t access the mp3 files from a Blu-Ray disc. PS3s absolutely will play mp3s, just not from a Blu-Ray.

5 reacties

 1.    260 XP
  AngelEmiel's avatar

  oei, grove fout. Ik heb het spel ook gekocht, en het is TE vet. echt een aanrader voor ieder die in is voor magische landschappen en fantasiewezens. Het lijkt een beetje op WoW maar dan met wat meer klasse.

  Ik kan het weten want ik heb 2 jaar WoW gespeeld, maar dit overtreft het serieus!

 2. Anoniem -   
  Mark's avatar

  Het is zeker een topgame! Ik vind het zeker een aanrader voor elke RPG fan! Vergelijkbaar met toppers als Baldurs Gate en Neverwinter Nights!

 3.    113 XP
  micordegrood's avatar

  nouja zo een probleem is het toch niet. een CD stop je toch meestal in een cd speler of in je pc. maarja ik noem het een klein foutje. De game is namelijk zo goed dat ze dit wel kunner veroorloven. Wat een game ik vind het echt ee WOW/Oblivion game heel geweldig! ik raad trouwens aan om deze op de pc te spelen! je hebt dr namelijk echt niet zo een geweldige pc voor nodig. waardoor het veel lekkerder speeld en er mooier uitziet! maar ps3 is ook goed uitgewerkt alleen toch een minder leuke ervaring! het is maar even een tip!

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Oe das wel heel slordig 😐

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  haha, maar laten we eerlijk zijn…wat heb je aan zo’n cd