http://www.psx-sense.nl/images/file/img_52154137b447e.jpg

Demon’s Souls en Dark Souls waren games waarbij het zelfs voor de geoefende gamer nog een behoorlijke opgave was om de game tot een goed einde te brengen.
Wel hebben beide spellen ondertussen een flinke schare trouwe fans opgebouwd waardoor een derde deel niet kon uitblijven. Al eerder werd natuurlijk bekend dat het hier zal gaan om Dark Souls 2 en laat nu net door Namco Bandai bekend zijn gemaakt wanneer de gesloten beta naar de PlayStation 3 komt.

Inderdaad, het gaat om een gesloten beta, dus niet iedereen kan gelijk weer het zware harnas om de schouders trekken. De beta zal uitgebracht worden voor Noord-Amerika en Europa op 5 oktober zo heeft Namco Bandai bekendgemaakt.

Fans die willen deelnemen aan de gesloten beta doen er verstandig aan de officiele facebookpagina van de Japanse uitgever vanaf 5 September goed in de gaten te houden voor meer updates hierover.

Samen met dit nieuws gaf Namco Bandai ook nog een nieuwe video vrij waarin game director Yui Tanamura de verder in gaat op de first player-versus-player footage van Dark Souls 2.

Deze video kan je hieronder bekijken: