http://www.psx-sense.nl/images/file/img_521685b3de2cc.jpg

Dat Sony een aantal mooie exclusives in haar portofolio heeft staat buiten kijf, maar er zijn er een paar die de boventoon voeren. Eén daarvan is inFAMOUS: Second Son, die wij eerder al in actie zagen op de E3 en op deze Gamescom opnieuw onder ogen zullen komen.Verwacht hier één dezer dagen een preview van ons, waarin we dieper in gaan op de game.

Enfin, de game is vet, dat weten we natuurlijk. Het is dan ook eens zo prettig om nu te weten dat er een definitieve ‘releasemaand’ is bevestigd door ontwikkelaar Sucker Punch aan de website Polygon. De game zal namelijk ‘ergens’ in februari uitkomen.

Wanneer precies in februari? Dat valt nog even af te wachten. Gelukkig is dit niet een al te lange tijd na de release van de PS4 zelf. De vele beelden die in de afgelopen periode van de game naar buiten kwamen, waaronder die van afgelopen E3, maakten veel positieve reacties los bij zowel de journalisten als bij de gamers. Het is natuurlijk altijd nog even afwachten of het eindproduct ook echt zo goed wordt, maar wat wij tot nu toe van Delson Rowe zijn avonturen in Seattle gezien hebben smaakt wat ons betreft absoluut naar meer!