Groove Armada geeft een exclusief optreden in PlayStation Home

PlayStation Home is alweer enige tijd beschikbaar op de PlayStation 3 en naast de nodige spaces zouden er ook meer leuke activiteiten komen. Daarom kondigt Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) een exclusief concert aan, welk mede mogelijk gemaakt wordt door VidZone.

Aanstaande donderdag 3 december komt niemand minder dan Groove Armada naar de Europese PlayStation Home toe om een exclusief optreden te geven. Iedere gamer die naar PlayStation Home komt en naar het Presentation Podium area komt, kan de show live bekijken. Dit optreden wordt gehouden om de lancering van hun nieuwe album ‘Blacklight’ en nieuwe single ‘I Won’t Kneel’ te promoten.

Tevens krijg je ook nog eens een exclusief Groove Armada T-shirt cadeau voor je avator en zijn er exclusieve interviews. Om het nog leuker te maken, kan je ook nog zoeken naar verborgen VidZone-geschenken en kan je de nieuwste minigame spelen in de Chill-out area van PlayStation Home.

Algemene info Groove Armada:
Release single I Won’t Kneel: 23 november 2009
Release album Blacklight: 22 februari 2010
Meer info is hier te vinden.

5 reacties

 1.    31 XP
  patrick1982's avatar

  Hoelaat Donderdag dan?

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dat is echt vet hoe ze dit doen 😀

 3. Anoniem -   
  62.45.104.83 (Niet geregistreerd)'s avatar

  dit is echt lauw lauw

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Leuk dat ze dit doen maar ken hun niet en ga dus ook zkr niet naar Home

 5.    880 XP
  Woofer's avatar

  @patrick1982: Geen idee, een tijd hebben ze niet gegeven. Zodra er een tijd bekend is, laten we dat natuurlijk wel even weten 😉