Om de aanstaande lancering van Killzone: Mercenary te vieren, organiseren we in samenwerking met Sony PlayStation een actie rond de game waar we jullie voor nodig hebben. Wij hebben drie community leden nodig, die samen met één van onze redacteuren het in één team gaan opnemen tegen andere media om natuurlijk de trots van PSX-Sense te verdedigen.

Om mee te doen dien je enkel even een reactie hieronder achter te laten en de mogelijkheid hebben om op 5 september af te reizen naar Amsterdam. Hier gaat het PSX-Sense team het opnemen tegen andere media, en naast dat we voor de eer strijden, staat hier ook nog een toffe prijs tegenover.

Als het PSX-Sense team tot de winnaars behoort, gaan alle deelnemers naar huis met een koffer vol Valor Dollars, een exemplaar van Killzone: Mercenary voor de PlayStation Vita en jawel… een Sony Xperia Z (of PS Vita). Lukt het ons niet om de eer te verdedigen, dan krijg je in ieder geval een exemplaar van Killzone: Mercenary mee.

Naast dat het verdedigen van onze eer van levensbelang is, is het natuurlijk ook een erg leuke ervaring die wij zullen vastleggen op film en bovendien ga je sowieso niet met lege handen naar huis. Je aanmelden kan vanaf nu tot aanstaande dinsdagochtend. Dinsdagmiddag maken wij onze gerekruteerde soldaten bekend.

Hieronder de belangrijke details en hoe deze Killzone: Mercenary actie in mekaar zit:

  • Drie community leden vormen samen met een redacteur van PSX-Sense een team
  • Dit team reist op donderdag 5 september af naar Amsterdam om hier tegen andere media te strijden
  • De strijd bestaat uit een aantal verschillende rondes, waarbij de beste twee teams het in de finale tegen elkaar opnemen
  • Het winnende team gaat naar huis met de eerder genoemde prijzen, de rest krijgt een exemplaar van de game

Andere belangrijke details:

  • Het evenement zal op een nader te bepalen locatie in Amsterdam plaatsvinden
  • Dit evenement duurt van 12.00 tot 17.00 uur
  • Er zullen hapjes en drankjes aanwezig zijn
  • Vervoer naar Amsterdam geschied op eigen gelegenheid

Heb jij volgende week donderdag tijd om onze eer te verdedigen? Laat ons dat hieronder weten, met daarbij de reden waarom jij jezelf de beste soldaat acht om namens PSX-Sense ten strijde te trekken.