Bekijk hier de Assassin’s Creed IV: Black Flag Gamescom demo

Assassin’s Creed IV: Black Flag was vorige week op de Gamescom één van de speelbare games op de PlayStation 4 en voor iedereen die deze demo niet gespeeld heeft of niet naar de Gamescom is geweest heeft Ubisoft nu een video online geplaatst die deze demo toont.

Bekijk de demo hierboven waar het vechten op zee en het aanvallen van een fort centraal staan. Dit alles wordt ondersteund met commentaar, zodat je nog meer te weten komt over deze veelbelovende nieuwe telg in de Assassin’s Creed franchise.

Boxshot Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag

Releasedatum:
29-10-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    1816 XP
  R*forever's avatar

  Schandalig dat ze dit next gen noemen…. Oh wacht het is een cross game. Dus zij er maar zeker vanuit dat hun watch dogs binnen paar jaar nog veel mooier gaat zijn. Want deze was wel op next gen gebaseerd maar door de cross game nog niet vol benut. Terwijl assassin’s creed nog op een current gen werkt…

 2.    645 XP
  Esromeron's avatar

  Hoe gaaf ik het concept ook vind, het lijkt steeds verder van het AC verhaal af te liggen. Nu heb ik niet alle filmpjes over AC: Black Flag zitten kijken daar ik niet te veel wilde zien alvorens ik het zelf ga spelen.

  @R*forever:

  Je zei het zelf al in het volgende nieuws item, dit is helaas altijd het geval bij launch games. Speel Uncharted: Drakes Fortune een uurtje en daarna Uncharted: Drakes Deception. Wereld van verschil 😉

 3.    530 XP
  Wintermute's avatar

  @R*forever: Ik was ook niet weg van deze titel vorige week op GC, tot ik me herinnerde dat het een crossgen titel was, dus ja, dan ziet het er iets minder uit dan een Killzone Shadow Fall.
  Maar toen ik Watch_Dogs speelde was ik meer onder de indruk, qua lighting, details, en overall look. (en da’s toch ook een crossgen ontwikkelde titel?)

 4.    1061 XP
  megafire777's avatar

  ik ga hem gewoon op next gen spelen want heb m toch op release:P

 5. Anoniem -   
  159.46.196.xxx's avatar

  Ik vind deze setting helemaal niets voor AC

 6.    1816 XP
  R*forever's avatar

  @Wintermute:

  Ja want anders zou de ps3 het niet aankunnen 🙂

 7.    816 XP
  Josthemaster's avatar

  Ik ga hem toch op de PS4 spelen.