Tijdelijke stop op verkopen van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn door overbelaste servers


Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is gisteren wereldwijd verschenen voor onder andere de PlayStation 3 en Square Enix heeft inmiddels besloten om een tijdelijke halt op de verkopen van de digitale versie van de game te zetten. De game is dermate populair dat het enorm druk is op de servers en dat deze de continu groeiende stroom gebruikers niet aan kunnen.

Momenteel hebben veel spelers te maken met enorm lange wachttijden wat de speelbaarheid absoluut niet ten goede komt en met nog meer spelers die erbij komen via de digitale editie loopt de wachttijd alleen nog maar meer op.

Terwijl er een halt op de digitale verkopen staat werkt Square Enix momenteel hard aan het uitbreiden van de server capaciteit. Als je een fysiek exemplaar van de game gekocht hebt of gaat kopen dan zul je wel verbinding met de server kunnen maken, maar of je er momenteel veel mee opschiet…

“Due to the overwhelmingly positive response to FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn, we are currently experiencing extremely long wait times for users to be able to log in and play. As a temporary measure, we will halt sales of FINAL FANTASY XIV: A REALM REBORN’s digital download products so we can accommodate all of those wishing to play. We are working to expand our server capacity in the coming days.”

Zodra Square Enix de problemen heeft verholpen laten we het weten.

Boxshot Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Releasedatum:
27-08-2013
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
  1. Anoniem -   
    77.170.208..xxx's avatar

    ik had Final Fantasy XIV: A Realm Reborn al gezien op Zaterdag 24-08-2013 bij Free Recort Shop in Purmerend.