Sommige updates in Call of Duty: Ghosts zullen onopgemerkt doorgevoerd worden


Call of Duty is een serie waarbij er jaarlijkse bij elk deel redelijk veel patches doorgevoerd worden. Komt het niet door een haperende framerate, dan komt het wel doordat sommige wapens te sterk zijn waardoor de balans in de multiplayer wegvalt. In een interview met Nowgamer heeft executive producer Mark Rubin hier nu een interessante uitspraak over gedaan met betrekking tot Call of Duty: Ghosts. Namelijk dat sommige updates worden doorgevoerd zonder dat dit naar buiten toe wordt gecommuniceerd.

Als reden geeft Rubin aan dat zij door het onopgemerkt doorvoeren van updates soms eerlijkere reacties krijgen van de gamers. Bij het van tevoren aankondigen van een update kunnen sommige gamers teleurgesteld raken volgens Rubin, omdat de patch dan niet zo uitpakt als zij verwacht hadden. Daardoor kan het volgens Rubin zijn dat gamers eerder uit frustratie een reactie geven dan echt hun eerlijke mening. Hij somde ook zelf wat voorbeelden, zie hieronder:

“Without saying ‘hey we just did this, what do you think?’ and we’ll get responses ‘oh it’s tons better’ or ‘oh my god, it’s so much worse, you broke it’. A lot of times those answers aren’t as honest as they should be, so we stealth in updates to get more honest answers.”

Hopelijk zal het met het aankomende Call of Duty: Ghosts niet zo vaak nodig zijn om een update door te voeren. Wat denken jullie ervan?

Boxshot Call of Duty: Ghosts

Call of Duty: Ghosts

Releasedatum:
05-11-2013
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
Volgende Call of Duty is mogelijk toch Ghosts 2
Gepubliceerd op 29 feb, 2016 om 12:47
Komende week dubbel XP in Call of Duty: Black Ops 2 en Ghosts
Gepubliceerd op 26 okt, 2014 om 15:50
DLC Special: Call of Duty: Ghosts – Nemesis
Gepubliceerd op 10 sep, 2014 om 10:20
De Nemesis-DLC voor Call of Duty: Ghosts krijgt een releasedatum voor de PS3 en PS4
Gepubliceerd op 22 aug, 2014 om 10:18
 1. Anoniem -   
  86.86.57..xxx's avatar

  Ik weet 1000% zeker dat ik niks van updates in CoD ga merken, aangezien ik deze kinder game niet ga halen…..

 2. crew Redacteur -    2013 XP
  WJayW's avatar

  Tja, maar als je een patch moet downloaden voor je game, dan weet je dat ze dingen aangepast hebben..of ze het nou aankondigen of niet, alleen niet precies wat… maar dat merk je dan snel genoeg in je game ervaring. (als het iets is wat op jou van toepassing is althans)…
  En balans updates etc zul je altijd blijven houden hoor, zeker met een game die jaarlijks uitkomt.

 3.    584 XP
  Brunodebull's avatar

  @WJayW: nee micro patch…

 4. crew Redacteur -    2013 XP
  WJayW's avatar

  @Brunodebull:

  Weet niet waar jij “micro patch” leest hoor, maar die zijn sowieso al niet mogelijk op de ps3 en xbox360… dus daar krijg je gewoon een patch.

 5.    308 XP
  Outlawz's avatar

  Op de ps4 versie zou dit wel minder zijn denk ik maar we zullen zien! Maar blijf het zeggen dit wordt weer een cod back to basic mw2 style! Je ziet het ook gelijk aan de maps in Ghosts want wtf ga je knallen op een boot!!

 6.    569 XP
  PS-4-Eva's avatar

  No Ghosts for me.
  ik heb na blops 2 wel gehad met de game. Als er terug Zombies zijn bij Treyarch dan schaf ik hem aan.

 7.    135 XP
  rickert99's avatar

  @WJayW: het patchen van een wapen is 1-2 mb dat is zo gedownload ze kunnen het bijv in de opstart van een game plaatsen waardoor er een paar seconden langer duurt en niemand merkt het