http://www.psx-sense.nl/images/file/img_521e9a6b45599.jpg

Voor Battlefield 4 ziet de toekomst er erg rooskleurig uit, want met de meeste pre-orders op de PS4 gaan ze namelijk een leuke tijd tegemoet. Als je Battlefield 4 zo vet vindt dat je niet wilt wachten, dan kun je met een gerust hart de game straks ophalen voor de PS3. Je kan namelijk je scores makkelijk overzetten naar de PS4-versie die je straks voor 10 euro kunt kopen als je de PS3-versie al in huis hebt.

In het eerste weekend dat Battlefield 4 mee gaat maken is het tevens ranken geblazen, want dan is er namelijk meteen al een double XP weekend. Het ding is alleen dat dit een pre-order bonus is die vooralsnog alleen door en voor GAME (UK) is aangekondigd, maar we verwachten dat deze actie nog wel verder gaat strekken. Wel geldt het alleen voor de PS3, Xbox 360 en PC-versies en dus niet voor de next-gen versies.

We hebben EA gevraagd om commentaar of deze actie ook naar Nederland komt, zodra we meer weten zullen we dit uiteraard aan jullie melden.

Update: EA meldt ons dat het voor selectieve retailers is, als de actie ook naar Nederland komt zal dit vermeld worden door de desbetreffende retailer.