Double XP in het launch weekend van Battlefield 4?

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_521e9a6b45599.jpg

Voor Battlefield 4 ziet de toekomst er erg rooskleurig uit, want met de meeste pre-orders op de PS4 gaan ze namelijk een leuke tijd tegemoet. Als je Battlefield 4 zo vet vindt dat je niet wilt wachten, dan kun je met een gerust hart de game straks ophalen voor de PS3. Je kan namelijk je scores makkelijk overzetten naar de PS4-versie die je straks voor 10 euro kunt kopen als je de PS3-versie al in huis hebt.

In het eerste weekend dat Battlefield 4 mee gaat maken is het tevens ranken geblazen, want dan is er namelijk meteen al een double XP weekend. Het ding is alleen dat dit een pre-order bonus is die vooralsnog alleen door en voor GAME (UK) is aangekondigd, maar we verwachten dat deze actie nog wel verder gaat strekken. Wel geldt het alleen voor de PS3, Xbox 360 en PC-versies en dus niet voor de next-gen versies.

We hebben EA gevraagd om commentaar of deze actie ook naar Nederland komt, zodra we meer weten zullen we dit uiteraard aan jullie melden.

Update: EA meldt ons dat het voor selectieve retailers is, als de actie ook naar Nederland komt zal dit vermeld worden door de desbetreffende retailer.

Boxshot Battlefield 4

Battlefield 4

Releasedatum:
29-11-2013
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1.    724 XP
  J-NL-B's avatar

  Launch voor PS4 of Ps3?

 2.    53 XP
  Mitch's avatar

  Even wachten tot dat ik mijn mooi pc gekocht heb, dan boeit me het dubbel xp weekend ook niet zoveel.

 3.    864 XP
  Sir. Nigell's avatar

  Als je de ps3 versie hebt, kun je de ps4 versie voor een tientje in huis halen? Waar en van wie is die actie dan?

 4.    1060 XP
  megafire777's avatar

  @Sir. Nigell: online via de store en game mania doet eraan. de rest moet nog bekendmaken

 5.    1060 XP
  megafire777's avatar

  @J-NL-B: hoop 4

 6.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  @Sir. Nigell: indd?

 7.    864 XP
  Sir. Nigell's avatar

  @megafire777: gamemania doet eraan, maar niet voor €10,- zij doen het voor €20,- en wat ik net teveel vind! Voor Fifa is €20,- prima omdat ie eind Sept al uitkomt. Verder heb ik nog nergens gehoord wie een inruilactie doet voor €10,- via de store zou super zijn