Samurai Gunn komt ook naar de PlayStation 4

Samurai Gunn is een game die enkele malen in een ademhaal is genoemd tijdens de Gamescom. Veel specifieks werd er niet verteld, alleen een naam vloog langs en daar moesten we het eigenlijk maar mee doen. Wel werd verondersteld dat de game enkel en alleen voor de PS Vita zou verschijnen, maar dit is echter niet het geval.

De game zal namelijk ook verschijnen voor de PlayStation 4, maar niet voor de PlayStation 3. De exacte reden voor dit besluit is het feit dat volgens ontwikkelaar Teknopants de PS3 te traag is om de game volledig vloeiend te laten lopen.

Zelfs na dit bericht weten we nog niet heel veel over de game zelf. Wel weten we dat de game een ongekend hoge snelheid met zich mee zal brengen en dat je hersens gekraakt zullen worden. Wanneer we Samurai Gunn in de PS Store kunnen verwachten is nog niet bekend.

Boxshot Samurai Gunn

Samurai Gunn

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
 1.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Lijkt me niks…

 2.    7515 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Dit draait niet op een PS3. Ja natuurlijk geloof ik dat….

 3.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  @Flaming_Kaiser: ja inderdaad, de PS3 trekt dit echt niet, loopt meteen vast 😉

 4. Anoniem -   
  94.108.122..xxx's avatar

  PS4 zal misschien gewoon makkelijker om voor te ontwikkelen? En het vergt heel wat technische kennis om de game vloeiend op PS3 te laten draaien, dus daarom enkel op PS4 waarschijnlijk.

 5.    816 XP
  Josthemaster's avatar

  Lijkt mij ook niks maar je weet maar nooit.