Zondag Budgetdag – Games – 1 September

De maand september betekent voor velen van ons héél spaargeld opmaken aan de toppers waar we al het hele jaar naar uitkijken. Over welke games we het dan hebben kun je in onze vorige Budget Zondag lezen. Het laatste waar je dan nog op zit te wachten is het aanvullen van je backlog, maar de aanbiedingen hieronder zullen je misschien van gedachten laten veranderen. Ook deze week is er weer voor ieder wat wils, met kortingen tot bijna 50%!

Skylanders: Giants – Starter Pack

Duizenden jaren geleden gingen de Skylanders Giants de strijd aan in epische gevechten in de Skylands, totdat ze naar de aarde werden verbannen. Nu een nieuwe dreiging de kop op steekt, wordt het tijd dat ze hun krachten bundelen met de Skylanders. Alleen jij kunt ze op de Portal of Power zetten en hun krachten onthullen in de ultieme strijd om de Skylands te redden.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Het keizerrijk Garlean bouwt een groot leger om buurland Eorzea te veroveren en de macht te krijgen over haar grote rijkdom aan kristallen. De bevelhebber van dit leger smeedt het plan om de maan uit de hemel te scheuren en neer te laten storten op het land. Wanneer de inwoners van Eorzea achter deze plannen komen proberen ze tevergeefs de hulp van de goden in te roepen. Uit de maan verschijnt Bahamut, een eeuwenoude verschrikking boordevol woede opgebouwd na jarenlange gevangenschap. Een krachtige magiër stuurt met zijn laatste krachten de helden van Eorzea in een temporal rift, waar ze afwachten tot ze opnieuw nodig zijn.

 

 • Prijs: €22,39
 • Verzendkosten: Gratis
 • Onze review: Nog even geduld!
 • Metacritic score: Nog geen
 • Link: WowHD

Borderlands 2

In Borderlands 2 speel je als één van de vier nieuwe Vault Hunters. Je moet Pandora bevrijden uit de greep van Handsome Jack, de briljante, charismatische en uiterst verderfelijke directeur van de Hyperion Corporation, die je meer dood dan levend heeft achtergelaten op de ijskoude toendra van Pandora. Neem wraak en voorkom dat Jack een buitenaards oerkwaad laat ontwaken dat bekendstaat als de Warrior . Tijdens je avontuur ontmoet je oude bekenden uit de vorige game, zoals de originele Vault Hunters Roland, Lilith, Brick en Mordecai.

 

 • Prijs: €20,99
 • Verzendkosten: Gratis
 • Onze review: Borderlands 2, door Kim Habraken
 • Metacritic score: 91
 • Link: Bol.com

Streetfighter x Tekken [Special Edition]

Jin Kazama vs. Ryu, King vs. Zanglief, Nina Williams vs. Cammy White, … Ooit jezelf afgevraagd wie er zou winnen in deze ingebeelde gevechten? Dit hoeft dan niet langer want de langverwachte droom match-up tussen twee titanen in het fighting game genre wordt realiteit. Street Fighter X Tekken biedt je de ultieme tag team fighting game met iconische personages uit beide reeksen. De game engine van Street Fighter IV is nog verder verfijnd en met de toevoeging van nieuwe gameplay elementen is dit gegarandeerd een game die zowel de Street Fighter- als de Tekken-fans zal bekoren.

 

 • Prijs: €19,99
 • Verzendkosten: €1,99
 • Onze review: Streetfighter x Tekken, door Jelmer Ottens
 • Metacritic score: 84
 • Link: Bol.com
Boxshot Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Releasedatum:
27-08-2013
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1.    53 XP
  Mitch's avatar

  Hmm, niet veel bijzonders.

  Borderlands misschien?

 2.    92 XP
  PELMOS's avatar

  Hmm nu weet ik niet of ik moet wachten op de GOTY edition of borderlands nu gewoon kopen

 3.    242 XP
  ivo001's avatar

  GOTY Edition van Borderlands 2 is denk ik wel het wachten waard.

  Heb het spel zelf al sinds release, met season pass en het is echt het leukste spel wat ik heb.
  De uitbreidingen zijn erg leuk om te spelen.

 4.    95 XP
  [J]Space's avatar

  Bij de Dixons zijn nu ook een aantal spellen flink afgeprijsd naar €5 of €10. Het gaat om een aantal PS3, X360, PS Vita en Wii spellen. Je kan ze niet meer thuis gestuurd krijgen, maar misschien heeft jouw plaatselijke Dixons ze nog wel op voorraad. Op Dixons.nl kan je zien welke spellen het zijn en welke Dixons ze nog heeft liggen.

  Spellen voor de PS3 zijn o.a. :
  – Epic Mickey 2 = €5
  – Hitman Sniper Challange = €5
  – Motorstorm Apocalypse = €5
  – Fallout New Vesag = €10
  – Final Fantasy XIII-2 = €10
  – Tekken Hybrid = €5

  Voor de PS Vita:
  – Modnation Racers = €5
  – Little Big Planet = €5
  – Fifa 12 = €10
  – Lumines = €10

  Voor de Wii en X360 o.a.:
  – Saint Row the Third = €5
  – Epic Mickey 2 = €5
  – Call of Duty Black Ops 2 = €5
  – Rayman Originals = €10

  Jammer dat er heel veel spellen zijn afgeprijsd voor de X360 maar juist niet voor de PS3 🙁

  Misschien ook interessant om te melden, een Sony HDD Caddy inclusief 500GB voor de PS3 voor €50. http://www.dixons.nl/games-software/sony-playstation-3/accessoires/16011803/sony-hdd-caddy-inclusief-500gb-2-5.html

 5. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  @[J]Space: Hey, de dixons aanbiedingen had ik al gezien maar veel van de aanbiedingen zijn ondertussen al niet meer voorradig. Daarnaast zijn het hele leuke prijzen, maar vaak slechts af te halen op 10 locaties of minder – tot helenaal nergens. Voor zulk soort aanbiedingen verwijs ik iedereen door naar Budgetgamig. 🙂

 6.    30 XP
  SpecialGuy4Ever's avatar

  wacht wel op borderlands voor de vita!

 7. Anoniem -   
  195.86.39..xxx's avatar

  vandaag ff de dixons bij ons in het dorp binnen stappen.. 😛
  je weet maar nooit!

 8.    48 XP
  newko's avatar

  wow Black ops 2 (Xbox) is harderd Super deal !