Street Fighter 25th Anniversary documentaire nu ook te bekijken op YouTube

Capcom heeft de Street Fighter 25th Anniversary documentaire dit weekend vrijgegeven via YouTube. De documentaire, voorheen alleen te bekijken als je de Street Fighter 25th Anniversary Collector’s Set gekocht had, bevat een hoop interviews en vertelt je alles over de geschiedenis van de franchise. De gehele documentaire duurt iets langer dan een uur en is voor fans van Street Fighter zeer interessant om eens te bekijken. Je vindt de documentaire hierboven.

 1.    16 XP
  Daddy-Sensei's avatar

  Prachtige documentaire

  Leuk om te zien wat voor invloeden de serie heeft gehad in het verleden.

 2.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Echt een super vette Docu, van Street Fighter. 😀

 3.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  Damn, wat kunnen 72 minuten snel voorbij gaan! Watched it completely, en dat kan ik iedereen aanraden! Ge-wel-dig al die achtergrond-info, die collectie (sick!!), de verhalen van die Seth etc. Ben geen mega-fan van SF, want dan had ik dit wellicht ook al wel gezien, maar speel het wel al 20 jaar en ik denk dat menig gamer deze docu waardeert.
  En als je m nou niet helemaal wilt kijken, kijk dan op z’n minst het stukje over Daigo tegen Wong vanaf 47:00m ongeveer. Had het wel eens bekeken op YT, maar dit was gewoon genieten! Epic.

 4. Anoniem -   
  81.207.19.xxx's avatar

  Nice, zo ff downloaden en op mijn telefoon zetten.

 5.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Gisteren middag gekeken, echt een leuke docu. Ook al ben ik maar 19, Arcade kasten hebben altijd wel mijn aandacht gehad, ik geniet als ik oude games speel. Vind het zo jammer dat het hier in NL niet zo erg leeft als in Japan. Wat is nou leuker dan met een broekzak vol kleingeld naar een Arcade hal te gaan en mensen uitdagen met een vechtspel? Heerlijk zoiets