Iedere PlayStation 4 koper die bij aanschaf van de console een lidmaatschap op PlayStation Plus neemt of al lid van de service is zal gratis Driveclub kunnen downloaden. Het betreft hier een speciale editie voor PlayStation Plus en op NeoGAF heeft design director Paul Rustchynsky meer details vrijgegeven omtrent deze editie en de volledige editie.

De game zal ten eerste geruime tijd beschikbaar zijn voor PlayStation Plus abonnees dus dat betekent dat als je pas in januari of februari de console aanschaft je ook nog gewoon de game gratis kunt binnenhalen. Daarnaast zullen alle abonnees gebruik kunnen maken van een upgrade naar de volledige versie, maar wat dit gaat kosten maakt Evolution pas over enkele weken bekend.

Als je upgrade naar de volledige versie dan krijg je de volledige digitale editie waar geen PlayStation Plus lidmaatschap voor nodig is. Het is trouwens mogelijk om een Platinum trophy te halen in de PlayStation Plus versie, want deze mist enkel wat tracks en auto’s.

Als laatste kon Rustchynsky nog kwijt dat er gewerkt wordt aan een photo modus voor de game en dat Driveclub geen splitscreen functies bevat.