Onlangs kon je lezen over een heel aparte special edition van Saints Row IV, namelijk de Game of the Generation special edition. Deze special edition is zo apart omdat hij $1.000.000 kost, maar ook omdat je er een ruimtereis bij krijgt, een Lamborghini Gallardo en nog veel meer leuke extra’s.

Nu heeft Rockstar Games samen met West Coast Customs, bekend van het MTV-programma Pimp My Ride, een erg interessante prijsvraag samen met Gamestop. In deze prijsvraag kun je namelijk kans maken op een echte Bravado Banshee, de welbekende exotische auto die al sinds GTA III in de game zit.

Wel moeten we je teleurstellen, alleen Amerikanen kunnen meedoen aan de prijsvraag. De auto zelf is natuurlijk geen echte Bravado Banshee, want het gaat hier om een aangepaste Dodge Viper waar de Banshee uiteraard op is gebaseerd.

West Coast Customs heeft dan ook hard hun best gedaan om de auto zodanig aan te passen dat hij zoveel mogelijk op de Bravado Banshee uit de game lijkt. De aangepaste Dodge Viper is maar liefst $180.000 waard. Overigens krijgt de winnaar ook nog $70.000. Dit bedrag is echter om de auto te verzekeren en de belasting te betalen om de auto in je bezit te hebben.

Voor meer informatie omtrent de prijsvraag kun je hier terecht.