Borderlands ontwikkelaar Gearbox Software heeft op de PAX Prime Expo in Seattle aangekondigd te werken aan twee nieuwe IP’s die op de next-gen consoles zullen uitkomen. Om welke titels het precies gaat werd niet bekend gemaakt. Wellicht dat het bij één van de twee titels gaat om een nieuwe Brother in Arms. In 2011 werd al Brother in Arms: Furious 4 aangekondigd en deze zou los staan van de eerdere delen in de serie. Tot op heden is hier echter niks concreets meer over gemeld dus het blijft voorlopig dan ook nog even afwachten totdat er meer informatie vrijgegeven wordt.

Misschien dat dit al zal gebeuren op 14 september. Dan houdt Gearbox namelijk zijn eigen event getiteld: Community Day. Dit is een online event wat gestreamd zal worden via de eigen website van Gearbox Software en waar de fans zelf hun vragen kunnen stellen aan de ontwikkelaars. Dat er dan echt een concrete bevestiging over één van deze projecten gaat komen lijkt echter onwaarschijnlijk. Te meer omdat Gearbox Software momenteel nog druk bezig is met de DLC voor Borderlands 2 waarbij het Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 2: Digistruct Peak Challenge Pack een dezer dagen zal uitkomen.

Maar goed, je weet maar nooit. We houden het in de gaten en zodra Gearbox Software iets heeft aangekondigd dan lees je het hier op PSX-Sense.