Gisteren kon je nog lezen dat Sony zou overwegen om met een bundel te komen waarin de PlayStation 4 en Vita zitten, maar concreet kon Sony daar niet op in gaan. De hoop op deze bundel kunnen we naar aanleiding van nieuwe berichten nu van ons afzetten, want Sony heeft op dit moment geen plannen om een dergelijke bundel uit te brengen.

Fergal Gara, Sony UK baas, heeft dit tegenover OPM aangegeven. Sluit dit de komst ervan uit? Nee, Sony zou het absoluut kunnen overwegen, maar dit op het moment nog niet interessant genoeg vinden qua visueel plaatje om maar wat te noemen.

“no firm plans at this stage to put the two together in one box”

Wel voegde hij er nog aan toe dat beide platformen interessant genoeg zijn om naast elkaar in de schappen te staan om zo als ‘kompanen’ van elkaar verkocht te worden hoewel dat natuurlijk in samenspraak met de retailers is. Dat is zeker interessant, maar zal niet direct tot een voordeliger geheel leiden zo lijkt het.

“But as a minimum there is clearly the opportunity for us to work with retailers to put them together alongside each other as at least a great companion trade up sale,”