Fans van Metal Gear Solid zullen blij zijn om te horen dat Quiet, het nieuwe personage in Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, eind deze week onthuld zal worden. Dit heeft de bedenker van de serie, Hideo Kojima, bekendgemaakt via zijn eigen Twitter. Quiet was al eerder te zien in de E3 trailer van Metal Gear Solid V.

De aanleiding voor deze bekendmaking was een vraag van een cosplayer die gesteld werd aan Kojima. Namelijk of Kojima meer informatie wilde prijsgeven over de kleding van dit personage. Aangezien dit personage nog niet officieel onthuld is besloot Kojima via een officiële aankondiging om dit komende vrijdag dan maar te doen.

 

Daar voegde hij via een volgende tweet aan toe dat alle belangrijke informatie omtrent dit personage via de eigen web-portal van Konami Producties te vinden zal zijn aanstaande vrijdag. Om vervolgens via een grapje op te merken dat geen enkele cosplayer zich waarschijnlijk als Quiet zal willen verkleden.
 

 

Kojima zou Kojima niet zijn als hij op Twitter toch niet alvast een paar kleine hints zou geven met betrekking tot het personage Quiet.

Gezien de rondingen op de laatste foto mogen we toch wel voorzichtig de conclusie trekken dat het in ieder geval om een vrouwelijk personage gaat, al weet je het bij Kojima maar nooit. Hierboven kunnen jullie nogmaals de E3 trailer van Metal Gear Solid V bekijken.