De top-down shooter Dead Nation die destijds werd uitgebracht voor het PSN werd door gamers als zeer vermakelijk bevonden. Nu is ontwikkelaar Housemarque er natuurlijk niet zomaar eentje. Zij zijn immers ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Super Stardust, Outlast en het nog te verschijnen Resogun. Maar er zullen ongetwijfeld veel gamers zijn die met smart zitten te wachten op positief nieuws rondom een vervolg op Dead Nation.

Mogelijk wordt het wachten nu beloond, want Housemarque heeft een nieuwe video vrijgegeven. Van de video die grotendeels in het teken staat van het nog te verschijnen Resogun zijn met name de laatste 10 seconden zeer interessant. Studiobaas van Housemarque, Mikael Hivari, geeft namelijk aan dat er nog een titel in ontwikkeling is. Net op het moment dat hij zijn boodschap wil vervolgen wordt hij aangevallen door een schuifelende zombie op de achtergrond. Daarbij zijn de letters Dead Nation ook duidelijk te zien op het scherm van een laptop.

Tekenen genoeg die er wat ons betreft op wijzen dat er aan een vervolg op Dead Nation gewerkt wordt. Zodra wij hier meer over weten kan je het natuurlijk hier lezen. Bekijk de video hierboven.