Diverse activiteiten van Assassin’s Creed IV: Black Flag nader bekeken

Sony heeft een nieuwe walkthrough video vrijgegeven van Assassin’s Creed IV: Black Flag met commentaar van game director Ashraf Ismail. We nemen een nadere kijk op de diverse activiteiten die de game zal bevatten in de meest grote open-wereld game binnen de Assassin’s Creed reeks.

Zo zullen we dronken kunnen worden in één van de vele tavernes in de game en dat zal de nodige verrassingen met zich meebrengen. Schatten opduiken zal ook tot de mogelijkheden behoren, daarbij zal wel de nodige stealth van je verwacht worden als zeeslangen en haaien het op je gemunt hebben. De zeemissies zijn eveneens weer terug en zodoende kunnen we ons schip de Jackdaw upgraden naar een zeewaardig slagschip waar niet mee te sollen valt. Tot slot kunnen we dan ook nog eens gaan jagen op haaien en walvissen die ons de nodige loot zal bezorgen.

In Assassin’s Creed IV: Black Flag beleven we de gouden eeuw van de piraterij en komen we in contact met de grootse piraten als Blackbeard en Charles Vane. De game verschijnt 29 oktober voor de huidige generatie consoles. Next-gen fans moeten geduld opbrengen tot 29 november wanneer de game ook als launchtitel verschijnt voor de PlayStation 4.

Boxshot Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag

Releasedatum:
29-10-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    787 XP
  jonas46's avatar

  Ik ben een enorme fan van de assassin’s creed serie, maar de video’s van ac4 beginnen me nu toch echt beu te worden. Het zijn zogezegd iedere keer nieuwe video’s maar je ziet verdorie iedere keer opnieuw hetzelfde. Komaan Ubisoft toon ons eens wat andere omgevingen in de game in plaats van steeds hetzelfde te herhalen !

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Ik deel 3 gratis psn gedownload.
  Nog nooit gespeeld was nieuwsgierig.
  Maar naar 2 uur uit ergenis ervan afgegooid , niks voor mij.

 3.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  Melk melk melk melk

 4.    1812 XP
  R*forever's avatar

  gisteren al gezien..

  nog steeds niks voor mij ondanks gebrek aan vernieuwing. ik zie gewoon een nieuwe ac met een nieuwe setting in een nieuw jasje..

  activiteiten bv= evenveel of onnodig dan vorige delen
  onderwater is gewoon wat nieuw..
  de boten zijn de hype dankzij 3
  de assinations is de core voor de fans
  de nieuwe moves= de vergelijking met was sr3 vs sr4… dlc in andere woorden..
  enz

  maar ac blijft goed. deze is zeker de moeite waard voor nieuwkomers. ik ben ac gewoon een beetje moe..

 5.    95 XP
  SerenCrux's avatar

  Hou toch op met deze nieuwe ac 4 beelden die alleenmaar hetzelfde piraterij laat zien.

  Ik wil Desmond, ik wil Ezio, ik wil echte Assassins, ik wil echte verhaal over de apple of eden, ik wil geen piraterij, bullcrap Ubisoft.

 6. Anoniem -   
  178.119.97.xxx's avatar

  ewa dome gast wacht maar tot als ge den game ga spele dan ist van wjo zot zot assassins creed is mijn numr 1 black flag is gwn zalig gastn denk na probeer gy maar is een verhaal te verzine en den game is zo groooooot gebt gwn nog niets GEEN klotn gzien dus zeg nie dat nen slechtn game zal zijn