Carnivores: Dinosaur Hunter HD aangekondigd voor PSN

Dinosaurussen mogen dan al 65 miljoen jaar uitgestorven zijn, de hagedissen-met-vogelkenmerken zijn nog steeds immens populair. Sporadisch duiken ze dan ook in videogames op: letterlijk, zoals in Turok, of een stuk implicieter, zoals in Dead Space 2 (waar een bepaald type necromorph overduidelijk inspiratie opdoet bij de Velociraptors uit Jurassic Park). Binnenkort kunnen gamers met een zwak voor deze prehistorische giganten er ook op gaan jagen.

Carnivores: Dinosaur Hunter HD is een HD versie van een PC-game en gooit de speler op een mysterieuze planeet waar de dinosaurussen nog hun gouden eeuw vieren. Vervolgens is het uiteraard de bedoeling dat je de dino’s een kogel door de harses jaagt – of, voor de meer vredelievende zielen onder ons – met een verdovingspijltje naar dromenland leidt. De bovenstaande trailer geeft een idee van hoe de game er zal uit zien.

Erg indrukwekkend is dat helaas niet, maar je weet nooit: misschien speelt het wel fijn. De game kan overigens ook met de PlayStation Move gespeeld worden. Wij zijn toch alvast een tikkeltje benieuwd.

Boxshot Carnivores: Dinosaur Hunter HD

Carnivores: Dinosaur Hunter HD

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
 1.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  Je heb dit spel al op psn voor 3 eu ofzo. Verechikkelijk lelijk en de besturing is ook echter super irritant

 2.    28 XP
  MisterCookieLover's avatar

  Epic

 3.    22 XP
  GeneralSecura's avatar

  @mausi-gangsta:

  Tja, hoe oud is dat spel wel niet? Uit de PS1-tijd ofzo?

  Dit ziet er veelbelovend uit, moet ik zeggen. Ik heb het origineel gespeeld op PSN en was niet zo onder de indruk, met name door de slechte besturing (die gebaseerd is op de PSP button-layout). Maar als ze dit baseren op de PS3-controller wordt de besturing sowieso geen probleem meer.

 4.    7394 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ik het nooit zo op jagen vredelievend of niet.

 5. Anoniem -   
  77.170.208..xxx's avatar

  vroeger vaak op PC Gespeeld wel lachen als je codes heb zoals vliegen en onsterfelijk zijn maar als je valt was je nog dood dat vond ik wel raar.

  ik vind deze game wel mooier uitzien dan het orginele PC Carnivores: Dinosaur Hunter game.