Dinosaurussen mogen dan al 65 miljoen jaar uitgestorven zijn, de hagedissen-met-vogelkenmerken zijn nog steeds immens populair. Sporadisch duiken ze dan ook in videogames op: letterlijk, zoals in Turok, of een stuk implicieter, zoals in Dead Space 2 (waar een bepaald type necromorph overduidelijk inspiratie opdoet bij de Velociraptors uit Jurassic Park). Binnenkort kunnen gamers met een zwak voor deze prehistorische giganten er ook op gaan jagen.

Carnivores: Dinosaur Hunter HD is een HD versie van een PC-game en gooit de speler op een mysterieuze planeet waar de dinosaurussen nog hun gouden eeuw vieren. Vervolgens is het uiteraard de bedoeling dat je de dino’s een kogel door de harses jaagt – of, voor de meer vredelievende zielen onder ons – met een verdovingspijltje naar dromenland leidt. De bovenstaande trailer geeft een idee van hoe de game er zal uit zien.

Erg indrukwekkend is dat helaas niet, maar je weet nooit: misschien speelt het wel fijn. De game kan overigens ook met de PlayStation Move gespeeld worden. Wij zijn toch alvast een tikkeltje benieuwd.