In samenwerking met Ubisoft mogen wij drie keer de nieuwe game James Cameron’s Avatar The Game weggeven. Dit is de nieuwe game die uitkomt gelijktijdig met de film van topregisseur James Cameron. Het enige wat je hoeft te doen is antwoord te geven op de volgende vraag:

Op welke planeet speelt Avatar zich af?

A Mars
B Pandora
C De Aarde
D De Maan

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘Avatar’. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot 17 december 2009.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 17 december zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.