Op 15 november zal de PlayStation 4 in Amerika verschijnen en twee weken later, op 29 november, is Europa aan de beurt. Om aan de vraag te voldoen is het nooit vroeg genoeg om aan de productie te beginnen en de massaproductie is inmiddels van start gegaan. Een groot gedeelte van de PlayStation 4’s wordt geproduceerd door Foxconn Electronics.

Via een Chinese website zijn de onderstaande foto’s gelekt waarop we de verpakking zien van de PlayStation 4 doos en op de andere foto zien we een hoop pallets met dozen waarin de console zit, klaar om verscheept te worden.

Degene die deze foto’s heeft gelekt heeft aangegeven dat zijn baas heeft verteld dat Foxconn Electronics alleen al 1 miljoen consoles moet uitleveren. Dat suggereert dat er nog meer fabrieken bezig zijn met het produceren van de PlayStation 4.

Microsoft heeft voor de productie van de Xbox One Flextronics ingeschakeld. Het schijnt dat Microsoft 90% van de Xbox One productie orders bij dit bedrijf geplaatst heeft en de resterende 10% bij Foxconn Electronics.

Met dank aan: RAAFmaker.