Speel Modern Warfare 2 uit op veteraan zonder bijna iets te doen

Enkele dagen geleden hadden wij het bericht waarin een PS3-Sense member ons liet zien hoe je alle spec ops trophies kan halen zonder vrijwel bijna niets te doen. Het enige wat je hoefde te doen was iets aanpassen in je savegame. Nu is ons trouwe lid tot de ontdekking gekomen dat dit ook mogelijk is met de singleplayer. Je krijgt namelijk trophies als je een missie uitspeelt op veteraan. Het is nu mogelijk door iets aan te passen in de savegame om de game geheel ‘uitgespeeld’ te hebben op de veteraan. Zo behaal je dus ook de trophies waarmee je de singleplayer op veteraan uit moet spelen. Uiteraard is dit gefilmd en wordt er uitgelegd hoe het moet. Activision heeft nog niet gereageerd op deze hacks en of er een patch in ontwikkeling is. Voor meer nieuws rondom eventuele patches, houd je PS3-Sense natuurlijk in de gaten.

Laten we hopen dat deze hacks allemaal gepatched zullen worden in de volgende major release van Infinity Ward, aangezien veel mensen de game namelijk spelen, worden er ook sneller hacks gevonden. Het is dus waarschijnlijk niet zo dat de game ‘slecht’ in elkaar is gezet met allerlei holes.

29 reacties

 1.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Dit is echt zo triest ik snap dus echt niet wat hier leuk aan is het is toch veel leuker om het zelf te halen echt iets voor nobs

 2.    945 XP
  JoostNL's avatar

  Zo worden de trophies verpest & heb je ze eigenlijk niet verdient 🙁

 3.    515 XP
  Dead-M's avatar

  Inderdaad,.. triest voor de mensen die dit nodig hebben, en alsnog de trophies krijgen :s
  Stelletje noobs die dit echt doen

 4. Anoniem -   
  ricardo's avatar

  Ik heb alles al gehaald op veteran krijg je hier ook alle trophies bij? want, sommige trophies heb ik niet gekregen door dat trophie probleem dat MW2 had.

 5.    18 XP
  GamerX's avatar

  Te triest voor woorden, zo haal je je trophies toch niet op een leuke manier?

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wil het zelf doen.

 7.    542 XP
  niels's avatar

  ik dacht dat je een spel van ruim €50 kocht om te ehh.. spelen??

 8.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Wat zijn je trophies nog waard dan?

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Echt slechte zaak dat dit kan zeg.
  En doe next time ander muziekje man 😛

 10.    537 XP
  DARKSMOKE's avatar

  Zou dit op een BAN kunnen leveren ? 😛 niet dat ik het ga doen

 11.    376 XP
  Mark k.'s avatar

  JOEPIE daar hebben we Nino weer hallo nino:D

 12. Anoniem -   
  smokey's avatar

  waar haal je in godsnaam die crack vandaan

 13.    39 XP
  HC-Terrror79's avatar

  jammer dat ze zo’n vette game zo verpesten triest. en als redelijke trofie jager vind ik dat je die shit zelf moet halen zonder te cheaten of weet ik wat je nog kunt NOOBS zijn het.

 14. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @DARKSMOKE: NAh sony doet toc niks.. ze bannen vrijwel nooit, kijk die top 10 leaderboards van kills op MW2.. ook alleen maar cheaters.. Sony bant hun ook niet, op cod4 bande ze hun ook niet dusja..
  alleen microsoft treedt hard op:s

 15. Anoniem -   
  83.101.78.95 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Meh, de drang is groot om het te doen maar Trophies draaien bij mij allemaal om repset (jwz!) en die ga ik niet krijgen van m’n vrienden door te glitchen e.d.

 16. Anoniem -   
  Nookie009's avatar

  iedereen ook met die sneue opmerking , ohw wat zielig om zo die trophies enzo te halen. tuurlijk als je het serieus zo gaat spelen wel ja, maar ik vind het meer respect dat ze hier achter komen en aantonen dat zo’n spel dus toch niet helemaal zonder fouten gemaakt is anders zou dit ook niet moeten kunnen.

 17.    424 XP
  Dawes's avatar

  Jammer weer…

 18.    1267 XP
  luctheman's avatar

  Godver, is het weer zo ver, Moeilijk he! eerlijk spelen!!! jezus dit is diep Triest!

 19.    954 XP
  Callme's avatar

  nis gens is weer bezig? zielige praktijken.

 20. Anoniem -   
  217.118.162.245 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Jezus. Houd dit gedoe nog eens op? De volgende noob actie. Waarom zullen we nou nog gamen gaan kopen om een cheat te gebruiken en ze in de kast te laten rotten. De zeiligheid houd ook echt niet op.. Mega triest dit. Alsof die gast niks beters te doen heeft dan dit soort zielige dingen te doen. Get a focking life!!! Die gast wil alleen maar aandacht hebben. Wat een puberale loser.

 21. Anoniem -   
  217.118.162.245 (Niet geregistreerd)'s avatar

  @GlobalSoldier:
  Heb niet het gevoel dat dat aan sony is maar aan infinaty ward. Bij Resistance Fall of Men werd wel hard opgetreden en ken er genoeg die hun ps3 weg konden vlikkeren omdat hun mac adres delete was van het PSN.

 22. Anoniem -   
  rob's avatar

  Ik heb een Xbox 360 en PS3 maar zou dit ook gebruiken. Ga echt niet alles op dat irritante veteraan halen. Fout van de game en op deze manier is het dus ook mogelijk. Iedereen maakt zich zo druk over dit bericht. Gaan jullie maar alles op veteraan halen voor de gamercard en dom pronken. Alleen bij Uncharted wil ik alles halen maar bij de zoveelste idiote COD singleplayer hoeft het van mij niet.

 23.    1919 XP
  ddvos's avatar

  @ Rob
  of je bent gewoon NOOB die het niet zelf kan halen

 24.    173 XP
  Tekno-D's avatar

  Het moet iedereen zelf weten, je hoeft het niet te doen dus..

 25. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @217.118.162.245 (Niet geregistreerd): Waarom treden ze dan wel op bij de XBOX 360?:P dan klopt er toch iets niet…

 26.    121 XP
  Afrotastic's avatar

  Elke platina voor MW2 wordt nu dus ongeloofwaardig.

 27.    219 XP
  wimb00's avatar

  heb em zelf al uitgespeeld op veteran

 28.    294 XP
  rieks's avatar

  Wel makkelijk als je hem hebt uit gespeelt op veteran maar je hebt de laatste trophy niet gekregen door de fout in het spel, hoef je hem niet weer op nieuw te spelen op veteran maar nu recuit.

 29. Anoniem -   
  NicK's avatar

  ja duh maar nou heb je niet alle trophies want op het laats ging je naar je trophies maar alleen ssdd en teamplayer waren unlocked niet die andere

  en trouwens als je 13 uur flink speelt dan heb je hem ook op VETERAN (tenminste is mij wel gelukt)…noobs met hun glitches en truckjes ga in het circus werken