Bij PSX-Sense.nl weten we maar al te goed dat gamen een dure hobby is. Daarom kijken we hier maar al te graag met je mee naar leuke deals voor je PlayStation console of handheld. Normaliter zou je tot zondag moeten wachten op het volgende artikel met leuke deals (Budget Zondag), maar de onderstaande kunnen en willen we je niet langer onthouden.

Metal Gear Solid: The Legacy Collection bij de webwinkel Play-asia.com gaat daar over de digitale toonbank voor het bedrag van €6,73 euro.

Deze set bevat maar liefst zes games: Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater, Metal Gear Solid: Peace Walker, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots en Metal Gear Solid: VR Missions. Ook bevat deze collectie twee graphic novels van Ashley Wood.

Aangezien de PlayStation 3 regiovrij is zullen de games ook gewoon op je Europese PAL machine speelbaar zijn. Tevens is het er mogelijk om met Paypal te betalen voor degene die niet in het bezit zijn van een creditcard. Doe er je voordeel mee. Maximaal 2 per klant en een leuk detail, de Metal Gear Solid: The Legacy Collection verschijnt exclusief voor de PlayStation 3.