Ubisoft legt het ontstaan van de open wereld van Assassin’s Creed IV: Black Flag uit in nieuwe video

Elke Assassin’s Creed heeft zich tot nu toe afgespeeld in een ander tijdperk en ook in een andere wereld. Dat zal ook zo met Assassin’s Creed IV: Black Flag het geval zijn. Jij zal als assassin, maar ook als piratenkapitein het Caribische gebied onveilig gaan maken. In een nieuwe video leggen verschillende leden van het ontwikkelingsteam van Ubisoft uit hoe zij gekomen zijn tot het ontwerpen van deze wereld waarin jij als Edward Kenway avonturen beleefd tijdens de hoogtijdagen van de piraterij.

Aan bod komen onder andere het ontwerpen van de verschillende steden en de onderwaterwereld en ook waarom er bepaalde artistieke keuzes zijn gemaakt. De video kan je hierboven bekijken.

Boxshot Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag

Releasedatum:
29-10-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    3140 XP
  moes's avatar

  niet mijn type game, maar ik denk dat de AC fans heel blij zullen worden met dit. vooral als ze een ps4 hebben straks. het is misschien niet zo next gen maar die sfeer pakt hem wel goed.

 2.    1812 XP
  R*forever's avatar

  @moes:
  +1

  Hier zie je ook nog eens hoe ubisoft pro is in trailers te maken…

  R* en ubi zijn ongetwijfeld masters in de gaming industrie. R* is natuurlijk de pro en perfectionist buiten game audio 😛

 3.    3140 XP
  moes's avatar

  @R*forever:

  +1

  rockstar, ze zijn hem aan het rocken daaro met GTA V. Die game gaat zo hard worden. een volwaardige game die meer dan 60 euro waard is. dat heb je niet zo vaak tegenwoordig bij games. betaal je 60 euros, krijg je minder dan wat het waard is. maar GTA V bevat super toffe verhaal met kei harde dialoog en actie + humor. je krijgt zo veel speel mogelijkheden en die online gaat focking tof worden 😛

  sorry mensen dat ik mijn GTA fanboy-heid hier persee moest uiten.

 4.    135 XP
  Jordydeknecht078's avatar

  @moes: We all got a problem with that bro!

 5.    3140 XP
  moes's avatar

  @Jordydeknecht078:

  haha true !