PS Vita.tv verschijnt voorlopig alleen in Japan

Afgelopen maandag kondigde Sony PS Vita.tv aan wat een apparaat is dat fungeert als een soort hub tussen de verschillende PlayStation apparaten en tevens werkt als device om PS Vita games mee op de televisie te spelen.

De mogelijkheden met dit kleine apparaatje dat amper €100 kost zijn zeer uitgebreid en divers wat het tot een zeer interessant ding maakt. Toch kan het nog wel even duren alvorens PS Vita.tv in het Westen verschijnt.

Dit heeft Sony’s Andrew House aangegeven in een interview met TechOn. De focus ligt op de Aziatische markt momenteel, maar omdat landen rondom Japan op Japan zelf na geen video streaming diensten hebben komt het apparaat alleen uit in Japan.

Dit levert natuurlijk vragen op en Sony’s Shuhei Yoshida gaf via Twitter iets meer hoop door te stellen dat ze zeggen dat het apparaat op als eerste in Japan verschijnt.

 1.    569 XP
  PS-4-Eva's avatar

  laat maar komen dat Vita.tv ding 🙂

 2.    1817 XP
  R*forever's avatar

  … En laat het ook daar maar…

 3.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  100 a 75 euro heb ik er wel voor over 🙂 Zag ook in die zo’n video die alle apparaten met elkaar koppelen, dat je zelfs vanaf school met je PS Vita op je PS4 kan 🙂

 4.    194 XP
  Steefie-NL's avatar

  Ik zit er ook niet op te wachten.

 5.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  @yannickvanloon: daarvoor heb psvita tv niet nodig..

 6.    5495 XP
  7th-son's avatar

  @lilrobbie22: inderdaad
  Dat is gewoon de standaard remote play functie en was al mogelijk met de PSP als ik het goed heb? (al kon je met dat apparaat zo goed als geen spelen spellen)
  Je hebt hier uiteraard wel een Wi-Fi verbinding voor nodig

 7.    816 XP
  Josthemaster's avatar

  Ik hoop dat het bij voorlopig blijft,want er moet natuurlijk wel geld in het laatje komen en dus zijn ze misschien wel gedwongen om hem de rest van de wereld te releasen.