Nieuwe Deep Down screenshots vrijgegeven via de website van Sony Japan

Kort geleden hield Sony hun persconferentie in Japan voorafgaand aan de Tokyo Game Show. Daar werd onder anderen de voorlopige PS4 exclusive Deep Down nader besproken. Deze titel lijkt wel wat weg te hebben van titels als Demon’s Souls en Dark Souls. Nu heeft Sony Japan op hun website vijf nieuwe screenshots van Deep Down vrijgegeven.

Vooralsnog is bekend geworden dat game zich zal afspelen in het New York van 2094. Het verhaal zal draaien om een held die informatie over een bepaalde erfenis uit het verleden zal kunnen lezen. Een nogal vage omschrijving, maar er is natuurlijk verder nog niet veel bekend over de game. Wat wel al bekend is, is dat Deep Down volgende week op de Tokyo Game Show voor het eerst speelbaar zal zijn. De vijf nieuwe screenshots kun je hieronder bekijken.

Boxshot Deep Down

Deep Down

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:
Deep Down is nog steeds in leven
Gepubliceerd op 16 feb, 2017 om 15:44
Laatste kans voor Deep Down: handelsmerk wederom verlengd
Gepubliceerd op 8 aug, 2016 om 10:40
Capcom is Deep Down niet vergeten en vernieuwt het handelsmerk
Gepubliceerd op 9 feb, 2016 om 16:00
Deep Down moet tien jaar meegaan volgens Capcom
Gepubliceerd op 22 mrt, 2015 om 13:30
  1.    5456 XP
    7th-son's avatar

    Ben erg benieuwd!

  2.    3140 XP
    moes's avatar

    ik kan hier nog weinig oordeel er over geven. Dit zijn tech demo’s en de game moet nog flink opgepoetst worden. Dit is niet wat je van een GDDR5 geheugen verwacht. En dat vuur lijkt net call of duty vuur. Heel goedkoop allemaal. Of deze game ass gaat kicken? JA zeg ik dan !! zelfs in grafische vlak.