Je zult je progressie, statistieken en Battlefield Premium DLC eenmalig van PS3 naar PS4 kunnen overzetten


Battlefield 4 verschijnt zowel op de PlayStation 3 als de PlayStation 4 en het is mogelijk om al je statistieken en progressie van het ene platform mee te nemen naar het andere platform, zoals eerder al bekendgemaakt werd. Dit zal bij Battlefeild 4 eenmalig mogelijk zijn en via de PlayStation fora is hier meer duidelijkheid over verschenen.

Ongeacht je de Premium DLC bundel hebt aangeschaft zul je op ieder gewenst moment de transfer kunnen maken. Hierbij neem je niet alleen je statistieken en progressie mee, ook de DLC zal worden meegenomen van de PlayStation 3 naar de PlayStation 4.

“If you purchased Premium then the DLC and stats will transfer one time only from PS3 > PS4.”

Het maakt dus niet uit als je al twee DLC pakketten om maar wat te noemen hebt gedownload voor de PS3 versie, ook dan kun je nog de overstap naar de PS4 maken zonder opnieuw voor specifieke content te hoeven betalen.

Boxshot Battlefield 4

Battlefield 4

Releasedatum:
29-11-2013
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1.    1118 XP
  chris65's avatar

  Is mijn vraag van het voorgaande topic voor BF4 beantwoord ๐Ÿ™‚

 2.    78 XP
  Leeuw109's avatar

  Waarom zou je bf4 op de ps3 en de ps4 willen kopen? Er zit een maand tussen de releases. Aan de andere kant het is wel handig dat je dan niet alles opnieuw hoeft te doen.

 3.    1194 XP
  Scrappy-_-coco0's avatar

  @Leeuw109: @Leeuw109: Er zijn mensen die willen wachten tot de Ps4 slim editie uit is omdat die sneller is ofzo, maar die komt pas over een paar jaar en dan komt Battlefield 5 ook alweer dus ik snap het ook niet echt nee.
  En sommige mensen hebben natuurlijk er 60 euro voor over…

 4.    864 XP
  Sir. Nigell's avatar

  @Leeuw109: het scheelt โ‚ฌ10,- dus waarom niet? ๐Ÿ™‚ aan de andere kant, er is ook GTA, dus opzich kun je wel een maandje wachten ๐Ÿ˜‰

 5.    1945 XP
  klupido's avatar

  SOW ! & dat voor EA petje af!

 6.    136 XP
  Hoonhorst's avatar

  Ik vind het niet slecht van EA, maar om nou twee Battlefield 3’s te kopen? Neeeh.