Zondag Budgetdag – Games – 15 September


Overmorgen is het 17 september en dat betekent dat GTA V in de winkels belandt. Dit betekent voor velen afzondering en geen tijd voor andere games. Natuurlijk bestaan er ook gamers die GTA V nog even laten voor wat het is of die deze game gewoon niet leuk vinden. Voor hen hebben wij vandaag weer enkele leuke games met lage prijzen, waar je de komende tijd wel mee zoet zal zijn.

Batman: Arkham City Collector’s Edition

Arkham City is de setting voor dit nieuwe duistere avontuur vol knok, stealth & puzzelavontuur met de Gotham Knight. Zijn voorganger Batman – Arkham Asylum verraste vriend en vijand met zijn knappe graphics, uitstekend combatsysteem en leuke gadgets. De verwachtingen voor Batman – Arkham City zijn dus hooggespannen. Het lijkt erop dat de makers met de talrijke verbeteringen, waaronder een 25 uur durende storyline, 400 extra challenges en zijmissies en een speelbare Catwoman, fans zal laten watertanden.

Killzone 3

Killzone 3 belooft nog grootser, spectaculairder en spannender te worden dan zijn succesvolle voorgangers. De Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games heeft kosten noch moeite gespaard om de levels, besturing en gameplay te perfectioneren. Het resultaat brengt honderdduizenden shooterfanaten en science-fictionfans gegarandeerd aan het watertanden. Het ultrarealistische oorlogstoneel en de uiterst gedetailleerde omgevingen vergen opnieuw het uiterste van de geavanceerde Cell processor van Playstation 3.

 

Persona 4: Arena

Twee maanden na afloop van de avonturen uit Persona 4 ontaarden de protagonist en zijn vrienden een nieuwe zaak! Daarbij horend duiken er geruchten op over een mysterieus TV-programma dat start wanneer je op een regenachtige nacht naar een televisiescherm kijkt dat niet aanstaat. De naam van dit geheimzinnige programma is “P-1 Grand Prix”, een show waarin schoolvrienden tot het bittere eind tegen elkaar moeten vechten. Wanneer onze protagonist het programma voor het eerst ontdekt ziet hij Teddie die de start van knokfestijn in gang zet.

 • Prijs: €19,99
 • Verzendkosten: €1.95
 • Onze review: Persona 4: Arena, door Matthias Spapen
 • Metacritic score: 86
 • Link: Bol.com
Boxshot Persona 4: Arena

Persona 4: Arena

Releasedatum:
03-05-2013
Genre:
Vechten
Uitgever:
Zen United
Ontwikkelaar:

39 reacties

 1.    417 XP
  Omer58's avatar

  Ik denk niet dat r veel mensen zullen zijn die GTA V gaan laten, de mensen die dat wel gaan doen hebben de trailers en screenshots waarschijnlijk niet gezien

 2.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  @Omer58:

  En dat slaat nergens op :). Niet iedereen krijgt een harde van GTA V. Ik wacht lekker op de beste versie :).

 3.    136 XP
  Hoonhorst's avatar

  @ShadowhunterrX: Onder deze groep val ik dus. Ik vind het er wel mooi uit zien, maar toch vind ik het niet heel bijzonder. Ik wacht lekker af.

 4. Anoniem -   
  86.87.122..xxx's avatar

  @Omer58: mee eens 🙂

 5. crew Redacteur -    2277 XP
  Sensu's avatar

  @Omer58: Ik haal geen GTA V, dat vind ik namelijk zó saai xD. Val ik nu buiten de boot? 🙁

 6.    954 XP
  BosnianBoss's avatar

  @Omer58:
  Wat een onzin,ken veel gamers die gta v niet een kopen dit jaar.

 7. Anoniem -   
  Vloetje's avatar

  @Omer58:

  Onzin. GTA is groots en spectaculair, maar origineel of vernieuwend kan je het niet noemen.
  Ik sla m ook over.

 8. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Ohja sant iedereen die roept niet orgineel en bla bla bla hebben hem al uit en helemaal platinum gespeeld om te ku nen oordelen. Zeker cod gasjes. Bye bye

 9. Anoniem -   
  Michel's avatar

  Gta V is het beste wat een playstion ken bieden qua games

 10.    1055 XP
  MCLERC's avatar

  ik koop hem wel heb nu beter beelden gezien op Youtube . de PS4 versie komt wel dan . als ik maar men save game kan mee nemen vindt ik alles best. en voor 10USD kan downloaden

 11.    2074 XP
  klupido's avatar

  @Vloetje: Niet vernieuwend ?! hahahahahahahahahahahaha een gloednieuwe wereld nieuwe characters MEERDERE characters een aparte online je eigen race track creëren en zo kunde nog wel even door blijven gaan en straks als het spel echt uit is komen we nog veel meer te weten hahahaha! En dan ook nog zeggen dat ie niet origineel is hahaha alsof je nu geen mensen kan overrijden met auto’s of auto’s kan stelen hahahahahaha! Never go full retard sir NEVER!

 12.    604 XP
  The_ghostmen's avatar

  @Sensu:
  @Hoonhorst:
  ik wacht ook af heb gta 4 destijds gekocht direct op de dag van de release maar heb hoog uit 10 procent gespeeld ga meestal effe wat rondknallen en dan kap ik er weer mee.
  hoop wel dat ze de game wat minder saai hebben gemaakt als gta 4.
  vond m vernamelijk saai omdat je er niet in kon vliegen of als je wet neergeknald de hele weg op nieuw moest rijden

 13.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  @klupido:

  Het is duidelijk dat wij een ander beeld van ‘vernieuwend’ en ‘origineel’ hebben.

 14. Anoniem -   
  raaraa's avatar

  Gta is een grote titel,maar kvind de sfeer altyd zo irritant. Die talkshows op radio,de verkeer en dergelyke. Raak er snel geirriteerd van. Maar kheb dan ook geen nieuwe gta titels gespeeld :p

 15.    261 XP
  kblade's avatar

  @Omer58: Like +1

 16.    1982 XP
  De Zak Aardappelen's avatar

  @Omer58: Helemaal gelijk 😛

 17.    92 XP
  PELMOS's avatar

  Het is dat ik arkham city al heb anders was dit een mooie deal geweest

 18.    573 XP
  Dutchpride0318's avatar

  @Vloetje:
  Niet lullig bedoelt , maar de meeste games zijn niet echt vernieuwend..
  Vaak zijn de meest verkochte games een oud concept in een nieuw jasje.

 19.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  @PELMOS: zelden hier (hebben wel op de pc:P)

 20.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  Zit de soundtrack disc en dergelijke in de Persona 4 Arena versie van bol.com?

 21.    2074 XP
  klupido's avatar

  @Vloetje: Nou leg me uit want nu ben ik toch wel benieuwd hahahaha!

 22.    1545 XP
  Mithrandir's avatar

  @Dutchpride0318: Ehm.. De meeste AAA titels zijn niet vernieuwend. De meeste indie-games zijn dat WEL. (of proberen dat in ieder geval te zijn). Dat is ook waarom ik liever een indie game speel dan een zoveelste CoD, Battlefield of GTA.

  Ik zal ze allemaal best wel eens spelen, maar voel me helemaal niet genoodzaakt om ze dag 1 in huis te hebben. Laat staan dat ik meega in die media-hype.

 23.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  @Dutchpride0318:

  Klopt, en ik heb ook de hele Assassin’s Creed-serie in m’n kast staan, en FIFA, om nog maar wat te noemen.
  Maar omdat ik GTA nooit echt iets aan heb gevonden (buiten de allereerste, en misschien de 2e, want toen was het nog ECHT vernieuwend en origineel!!), zal deze me niet zo snel overhalen.

  @klupido:

  Zie boven; en:
  Allereerst zou ik wel dom zijn om een game als GTA te onderschatten uiteraard. De grootsheid en het entertain-gehalte wat GTA voor sommige gamers zal hebben zul je in weinig andere games terugvinden. And I respect that.
  Maar de verbeteringen die je opnoemt, zijn verbeteringen, geen vernieuwingen. Je kan nog steeds een beetje knallen en missietjes doen in een stad die nou ook niet echt bijster origineel te noemen is, groter en meer mogelijkheden, maar nog steeds zo’n fictieve stad in Amerika. Saai, zoals ik hier al meer mensen heb horen zeggen.
  Het is gewoon meer van hetzelfde, en als je GTA IV niets vindt, vind je GTA V in mijn ogen ook niets. In ieder geval niet iets om al maanden gruwelijk voor gehyped te zijn. Mensen die GTA niet zien zitten, zijn al lang GTA-moe hoor, geloof mij, je kan geen site bezoeken of je wordt doodgegooid met “nieuws” over GTA. Iedere poep en scheet wordt gruwelijk uitvergroot, met dieptepunten waarbij mensen zelfs hele topics gaan openen over het feit dat ze de game binnen hebben gekregen, of het feit dat ze het spel niet voor de release meekregen terwijl ie al in de winkels ligt…. OH…. MY….. GOD….
  Dus sorry als ik aan je kindje GTA ben gekomen, en ja, deze GTA is wat betreft zijn voorganger een ongelooflijke stap voorwaarts qua mogelijkheden etc, maar het is veel te kort door de bocht om te zeggen dat dat hersenloos knallen voor iedereen weggelegd is. Call of Duty of Battlefield kom je trouwens ook niet tegen in mijn collectie hoor. Oh jee, nu ben ik zeker helemaal retarded…??

  Hahahahahahahaha

 24. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Vloetje:

  Damn, you got some mental issues. Chill the fuck out!

 25.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  @Naam…:

  Oops, nog een teer GTA-zieltje gekrenkt…

 26. crew Redacteur -    2209 XP
  aarjen116's avatar

  @Vloetje: +1 😉

 27.    1374 XP
  rva_96's avatar

  Op dit moment is @Vloetje de enige die zijn mening goed weet te onderbouwen en hoe je het ook went of keert, het blijft een mening waar niet iedereen het mee eens hoeft te zijn. Omdat veel mensen een game goed en leuk vinden betekent het niet dat iedereen dat vind, maar door de mega grote hype overal vergeten sommige dat volgens mij nog wel is!

 28. crew Redacteur -    2277 XP
  Sensu's avatar

  @Aeristalo: Durf ik niet te zeggen, maar volgens mj is dat de standaard versie. Stuur ze anders even een mailtje zou ik zeggen.

 29.    2074 XP
  klupido's avatar

  @Vloetje: Nou je hebt mij niet gekrenkt maar je verwacht een heleboel van ’n current-gen terwijl dit het meest haalbare is’!

 30.    2074 XP
  klupido's avatar

  @Vloetje: En de vernieuwingen die jij verwacht zijn niet reëel op de current gen sorry dak in 2 keer reageer maar ben op me stage dus kon niet alles in een keer typen!

 31.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  @klupido:

  Wacht even, ik verwacht persoonlijk helemaal niks en ik heb al gezegd dat het een spectaculaire game zal worden, en het is absoluut knap wat R* voor elkaar heeft gekregen. Ik wil nl. niks afdoen aan de kwaliteit van GTA.

  En voor de rest heb ik genoeg gezegd lijkt me 😉 Veel plezier vannacht!

 32.    530 XP
  Wintermute's avatar

  Damn, voor 20 euries is Persona 4 Arena wel de moeite waard.
  En zet mij ook onder het lijstje ” GEEN GTAV”.
  Ik wacht op de eventual Complete….ooit…misschien.

 33.    417 XP
  Omer58's avatar

  @ShadowhunterrX:
  maar sommige krijgen een natte, inclusief jij (nee joke niet haten).
  Jij bent waarschijnlijk een van de weinigen in de wereld die dat zegt

 34.    417 XP
  Omer58's avatar

  @Vloetje:
  Lolll, origineel en vernieuwend kan je het niet noemen?
  Je hebt de trailers dus echt niet gezien, check t en zeg dan wat je ervan vindt.

 35.    417 XP
  Omer58's avatar

  @BosnianBoss:
  uhu, trailers en screens dus niet gezien

 36.    417 XP
  Omer58's avatar

  @Sensu:
  Oh niet verwacht van iemand binnen de redactie, ach ja

 37. crew Redacteur -    2277 XP
  Sensu's avatar

  @Omer58: Ik ben niet zo van die soort games. Red Dead Redemption was de uitzondering op de regel, overigens. Verder ben ik meer een RPG mens. 🙂

 38.    417 XP
  Omer58's avatar

  @Sensu:
  Ja Red Dead was idd een goede game, dan zou ik toch wel denken dat je GTA V ook leuk zou vinden maargoed, speel je helemaal geen shooters?
  Geen BF3 ofzo?

 39. crew Redacteur -    2277 XP
  Sensu's avatar

  @Omer58: Killzone, Resistance en Call of Duty speel ik graag, Battlefield speel ik niet meer sinds Bad Company 2.

Review: Persona 4: Arena
Persona 4 Arena Limited Edition vanaf mei in de winkels
Persona 4 Arena krijgt een Europese releasedatum toegewezen