Rockstar Games heeft zojuist een applicatie gelanceerd in de App Store genaamd GTA: iFruit. Deze officiële app is geschikt voor zowel de iPhone als iPad. De insteek van de app is op het eerste gezicht niet heel serieus, maar de app heeft toch wel een aantal interessante features.

De iFruit app verbetert je GTA V ervaring en vooral als je inlogt met je Rockstar Games Social Club account. Eenmaal ingelogd is het namelijk mogelijk om je auto vanuit de app te bewerken op het gebied van prestaties. Verder kun je ook een custom kentekenplaat maken.

Naast dit bevat GTA: iFruit een erg aparte minigame. In deze minigame kun je namelijk met Chop spelen, de hond van Franklin. Het is jouw taak in deze game om hem te voeren en spelletjes te spelen. Dit doe je natuurlijk niet zomaar voor de lol, want als je Chop meer aandacht geeft zal Chop meer behulpzaam zijn in GTA V zelf. Zo zal hij bijvoorbeeld meer behulpzaam zijn, beter reageren en trucjes doen.

De Grand Theft Auto: iFruit app is geoptimaliseerd voor zowel de iPhone als iPad. Vooralsnog is er alleen niets bekend over een Android-versie van de app.

Klik hier om GTA: iFruit te downloaden voor het iOS