Nieuwe Transformers games in 2014

Een groot bedrijf als Hasbro die zich specialiseren in het maken van speelgoed moeten weleens verslag doen van hun activiteiten tegenover investeerders en aandeelhouders. Op zich voor ons niet heel interessant, maar in dit geval wel. De speelgoedfabrikant heeft namelijk ook allerlei licenties die uitgevers, waaronder Activision gebruiken en op de Hasbro’s Annual Investor Day bracht men naar buiten dat ze in 2014 met nieuwe Transformers games gaan komen.

Aangezien Activision de licentie van Transformers in handen heeft kan het zomaar zijn dat we een nieuwe game gaan zien afkomstig van Full Moon Studios. Die studio was eerder verantwoordelijk voor de Transformers games. Andere mogelijkheid is dat het om een filmgame gaat, want volgend jaar verschijnt ook Transformers: Age Of Extinction in de bioscoop. Persoonlijk zie ik liever een nieuwe game los van een film omdat die toch beter bleken te zijn. Voorlopig is het afwachten tot meer nieuws.

 1.    43 XP
  Saidinho84's avatar

  Ze kunnen beter hun geld besteden aan een echte top game maken. Verspilde moeite.

 2. crew Redacteur -    2013 XP
  WJayW's avatar

  Transformers racing underground… customize je eigen transformer en race over land, over zee, door de lucht en in de ruimte…terwijl je battled met andere transformers. Met als bonuslevel hoe ver jij Shia Labeouf kunt gooien ofzo…

  Ik gok (voorzichtig) dat de game bij lange na niet zo vet wordt als dat ie zou kunnen zijn, dat waren in mijn optiek de andere transformer games ook niet namelijk.

 3.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  De transformer games waren keigoed, het is jammer dat Deadpool niet in hetzelfde bootje is beland. 🙁

 4.    530 XP
  Wintermute's avatar

  Ik heb persoonlijk liever een nieuwe titel voor de “War For/Fall Off” reeks dan weer een van die matige film tie-in games.
  High Moon mag van mij ook wel een DeadPool 2 maken, co-op graag, dat de een met Cable en de ander met Deadpool kan spelen.

 5. Anoniem -   
  85.158.137..xxx's avatar

  Ik vond “war of Cybertron” en “Fall of Cybertron” echt 2 hele leuke games die ik beide meerdere keren uitgespeeld hebt.

  Dus hoop daar wel op maar verwacht eerder een game die de film Transformers4 mee hyped die ook uitkomt in 2014.

 6.    81 XP
  Babyvet's avatar

  De laatste 2 delen waren erg gaaf

 7.    1865 XP
  elazzja's avatar

  @Saidinho84: De vorige games kon je zeker beschouwen als dikke subtoppers dan. De Cybertron reeks was steengoed. Als het zo’n game wordt maar dan next-gen kan het alleen maar positief zijn.