Uncharted game voor de PS4 duikt op bij GameStop Duitsland

We kennen allemaal het ongekende succes van de Uncharted reeks op de PlayStation 3 en het is dan ook wachten totdat Naughty Dog haar boekje open doet over een eventueel vervolg op de PlayStation 4. Volgens de meesten zal het dan ook niet heel lang meer duren, maar het is prima mogelijk dat Naughty Dog nog even stilletjes nageniet van het succes van The Last of Us.

Nou, wanneer Naughty Dog niks van zich laat horen, dan doet het internet het wel voor ons. Ditmaal is er namelijk een zeer schaars gedetailleerde versie van een Uncharted game opgedoken bij GameStop in Duitsland. In de afbeelding hierboven zie je de Uncharted game op de lijst staan, maar deze pagina is ondertussen alweer offline gehaald. Wellicht is dit plots verschijnen een placeholder, maar uiteraard ligt het balletje nu bij Naughty Dog om terug te kaatsen.

Boxshot Uncharted 4: A Thief’s End

Uncharted 4: A Thief’s End

Releasedatum:
10-05-2016
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    106 XP
  Gio's avatar

  Dure game.

 2.    157 XP
  ps3fan's avatar

  Dit is gewoon om aandacht te pakken voor hun webshop

 3.    596 XP
  The_ghostmen's avatar

  op een aankondiging van een nieuwe game van naughty dog moeten we waarschijnlijk nog wachten tot de vga awards daar zijn de afgelopen jaren de naughty dog games aangekondigd.
  uncharted lijkt me trouwens wel heel gaaf maar hoop aan de ene kant dat ze ook met een nieuwe francise erbij komen

 4.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Ben wel benieuwd hoe een Naughty Dog game er op de PS4 uit gaat zien. bij de Last Of Us heb ik soms al dat ik denk dat ik een film aan het kijken ben.

  Hoe moet dat dan wel niet op de PS4!!

 5.    864 XP
  Sir. Nigell's avatar

  @ps3fan: ja dit is een stukje misleidende reclame