http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5238c4ab8b267.jpg

De Tokyo Game Show zal over twee dagen van start gaan en zal duren tot 22 september. Tijdens deze beurs worden veel titels aangekondigd die met name ontwikkeld zijn voor de Aziatische markt. Echter zitten er ook interessante titels tussen die later hun weg zullen gaan vinden naar Europa. Zo’n titel is bijvoorbeeld The Evil Within van Shinji Mikami.

Dit is een grootmeester als het gaat om het maken van horror games en hij stond ook al aan de wieg van de Resident Evil serie. Gezien de reputatie van deze man en ook wat betreft de verschillende beelden die we tot nu toe van The Evil Within hebben gezien, beloofd dit weer een titel te worden die je letterlijk de stuipen op het lijf zal jagen. Eerder al kon je hier een preview van de game lezen en kortgeleden nog verscheen er een eerdere trailer van de game naar aanleiding van Sony’s persconferentie in Tokyo. Nu is de officiële Tokyo Game Show trailer van de game vrijgegeven.

De trailer bestaat niet uit allemaal nieuwe beelden, maar de angstaanjagende sfeer zit er nog steeds goed in. Bekijk deze officiële Tokyo Game Show trailer hieronder.