http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5238c8359b483.jpg

Het kan natuurlijk zijn dat je met de next gen consoles op komst niet het geduld kunt opbrengen om iets langer te wachten of dat je voorlopig nog geen geld hebt om bijvoorbeeld een PS4 te kopen. Dan wil je natuurlijk toch de grote titels kunnen spelen die dit najaar voor zowel de current gen als de next gen consoles zullen uitkomen. Een van die titels is, hoe kan het ook anders: Call of Duty: Ghosts.

Om gamers niet het volle pond voor beide versies te laten betalen heeft Activision eerder een speciale actie aangekondigd. Er was namelijk al bekend geworden dat je korting krijgt op de PS4-versie nadat je Call of Duty: Ghosts voor de PS3 aangeschaft hebt. Precieze details hiervan ontbraken echter nog, maar deze zijn nu bekend geworden.

Na het aanschaffen van de PS3-versie zul je via een bijgesloten voucher een code krijgen die toegang geeft tot het downloaden van de PS4-versie via de PlayStation Store. Dit kan zul je echter wel voor 31 maart 2014 moeten doen. Koop je de PS3-versie Call of Duty: Ghosts ook digitaal, dan za het iets gemakkelijker zijn omdat het invoeren van deze unieke code dan niet meer nodig is bij het upgraden. Met een digitale aanschaf kun je de PS4-versie immers gewoon kopen voor 10 euro.

Heb je voor de PS3-versie een season pass gekocht, dan gaat deze gratis mee wanneer je de PS4-versie van de game koopt. Ook dit geldt echter uiterlijk tot 31 maart 2014.