http://www.psx-sense.nl/images/file/img_523949bd09fe5.jpg

Iedereen die de collectors edition of special edition van GTA V gekocht heeft, heeft er ook een blauwe kaart van de omgeving van GTA V bijgekregen. Wellicht dat je hier niet veel aandacht aan zal besteden omdat je het momenteel te druk hebt met de game zelf. Toch is het juist wel handig om even naar deze map te kijken.

Wie namelijk denkt dat het gebruik van UV-licht enkel bedoeld is voor het opsporen van moordenaars of om je hotelkamer te checken op viezigheden, heeft het mis. Mocht je iets met UV-licht tot je beschikking hebben, zoals een blacklight, is het handig om er gelijk de blauwe map ermee te beschijnen. Dan zullen er namelijk enkele geheime boodschappen zichtbaar worden.

Trevor Phillips Enterprises. Weaponry, narcotics, intimidation and casual wear.
Lago Zan Cudo. Great ocean, highway north, through North Chumash, 0.5 miles past Raton Canyon. <- when guard rail ends, follow the dirt road down the docks. Bring $500.000 cash. xxxxx

Deze informatie is achterhaald door enkele mensen van Reddit en los van de bepaalde gebieden waar je wellicht wel eens een kijkje zou willen nemen, staat er ook een routebeschrijving vermeldt naar een groot stuk land wat je kan kopen. Waarschijnlijk dat je daarom 500.000 dollar cash mee moet brengen.