PS4’s PlayStation-App voor Android en iOS is vanaf november te downloaden, check hier de demo

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_521e17f9ec720.jpg

Tijdens een presentatie op de Tokyo Game Show van 2013 heeft Sony meer details vrijgegeven over de PlayStation 4 companion app die samen met de console in november zal gaan lanceren. De app zal uitkomen voor zowel Android als iOS en bevat functionaliteit voor onder andere second screen features en sociale toepassingen.

De App maakt van je telefoon een soort afstandsbediening voor je PS4 en je beheert er eigenlijk alles mee. Je kan bijvoorbeeld downloads aanzetten, comments plaatsen, livestreams bekijken enz. Ook kun je zien wat je vrienden spelen en kun je uitnodigingen voor multiplayer accepteren en versturen. Trophies e.d. zijn ook opvraagbaar via de App evenals Twitter en Facebook integratie.

De App zal waarschijnlijk begin november uitkomen, de PS4 zelf ligt in Noord-Amerika op 15 november in de winkels en in Europa op 29 november. Japan moet iets langer wachten op de PS4, daar komt de console op 22 februari 2014 uit. De rest van Azië krijgt de PS4 in december.

 1.    77 XP
  BoneCounty's avatar

  Mooi. De huidige app voor PSP, PSVita en PS3 is de slechtste app ooit gemaakt.

 2.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Hoppa! En weg met de huidige PS app! 🙂 Fijn om te horen dat er een nieuwe PS4 app komt, want de huidige PSN app is echt barslecht, je met iedere keer opnieuw inloggen, geen aparte trophie afdeling, geen Ps store, Vrienden kunnen niet zien dat je online bent via je mobiel….

 3.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  Chill..

 4.    1135 XP
  chris65's avatar

  hopelijk ook een tablet versie?

 5.    1060 XP
  megafire777's avatar

  Hele verbetering en awesome app

 6.    60 XP
  xXiNiXx's avatar

  Is die commentator serieus? Hij/Zij klinkt als de gast van City Wok uit South Park 😀