Alle Modern Warfare 2 hacks op een rijtje waaronder XP-boost, Javelin Glitch en level 70-hack

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4aacca9d2e7c0.jpg

Modern Warfare 2 kampt op de PS3 met enkele serieuze problemen, leaderboards met scores die in de praktijk nooit mogelijk zijn, javelin glitches, level 70-hacks en ga zo maar door. PS3News.com heeft een overzicht gemaakt met alle video’s van de hacks die op het moment werken in Modern Warfare 2. En bij het zien van deze lijst moesten we toch wel even slikken, want jongens toch, hoe heeft dit ooit kunnen gebeuren. Heeft Infinity Ward dan echt niks geleerd van CoD4 die ook vol gestampt werd met hacks? En het ergste blijft nog wel dat mensen die dit soort dingen niet gebanned worden, in tegenstelling tot Xbox Live waar Micorosoft wel consequent is. De vraag van ons aan jullie is dan ook, moet je een (tijdelijke) ban krijgen voor het gebruiken van hacks/glitches of andere aanpassingen die de speler voorrang geven tegenover de rest? Laat je mening horen in de poll!

36 reacties

 1.    21 XP
  DannyEster's avatar

  Leuke poll: Answer Answer? (Update: poll was nog in de maak, lol.. is nu goed! :P)

  Verder; ik vindt de mensen die de hacks gebruiken levenloos, die weten niet wat gamen is.. en verder is het dan zo te zien jammer dat er niet eerst een Beta is uitgebracht wat je nu steeds vaker ziet met games.. misschien gaan ze dat ooit eens inzien omdat steeds meer games beta’s uitbrengen.. en hoop ook dat ze hier echt naar gaan kijken en een patch zo snel mogelijk uitbrengen voor dit! ๐Ÿ˜‰

 2. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  offline vindk niet erg maar online wel..

 3. Anoniem -   
  Younistyle's avatar

  Wat een onzin… hacks gebruiken voor offline spelen: VEEL PLEZIER
  Maar online is het anders… dan heb je wel “iets” wat de rest niet heeft en dan is het gewoon niet meer leuk…. en ja vooral zo doorgaan reclame maken voor de lijst die ze hebben opgezet… zometeen zit 50% te cheaten…

 4.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  Ik vind dat ze hack gewoon gelijk in prestige 10 zitten level 70 ban krijgen

  maar glitch niet want dat is soms wel lol ๐Ÿ˜›

 5.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Heb ze ff offline gedaan ๐Ÿ˜€ best wel tof:p

 6.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  Als het voor offline gebruik is, hoeven ze voor mij niet gebanned te worden. Maar online wel.

 7.    3761 XP
  vinnie1234's avatar

  Offline moeten ze zelf weten!
  Online moet niet kunnen!

 8.    121 XP
  Afrotastic's avatar

  Als je bv door een hack 69/69 bij special opps kan krijgen heeft weer invloed op je online (trophies) dus dan vind ik dat die gebanned moeten worden maar verder is het sowieso geen zak aan om te cheaten offline.

 9.    6677 XP
  Myx's avatar

  Offline boeit me niet, maar online mogen ze oprotten.

 10.    284 XP
  just1n's avatar

  Ik vidn niet dat ze gebanned moeten worden. De maker van het spel moet ook een beetje opletten en het gewoon patchen

 11.    173 XP
  Tekno-D's avatar

  @just1n:
  Juist.. helemaal mee eens..

 12.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Justin heeft wel een punt! Zulke dingen mogen er eigenlijk niet inzitten, maar aan de andere kant kan je nooit een spel glitch vrij maken. Je hebt altijd van die mensen die echt te ver zoeken

 13. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Cheaten moet je nooit doen, als het nu offline of online is. Je bent gewoon een loser als je het doet. Je koopt een spel om hem te spelen. Ik blijf dit mega zielig vinden.

 14.    790 XP
  Robbert's avatar

  Dus als iemand zijn huis niet goed genoeg beveiligd heeft, dan mag je daar gewoon inbreken? Hadden ze maar een beter alarmsysteem moeten hebben?

  Ik vind het slap en vind dat ze gewoon gebanned moeten worden. Online, en ook de mensen die die trophies halen via een glitch. Dit zorgt er namelijk voor dat mijn platinum trophy niets meer waard is en doet dus ook afbreuk aan mijn plezier.

 15.    580 XP
  GVeyron's avatar

  Ik ben het met de meerderheid eens, zolang het maar offline gebeurt heb ik er geen last van.

 16.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Nee, want het is een mogelijkheid die de speler geboden wordt. Als er officieel en duidelijk ergens vermeld wordt dat het een fout is zou je er gewoon gebruik van mogen maken vind ik. Maar dan moet het voor de andere spelers ook toegankelijk zijn.

 17.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Alleen losers doen gliches en hacks en weet ik het allemaal ik ken iemand die ook heel de tijd zit te gliche nou daar is echt niks aan ze moeten gewoon geband worden zowel ofline als online steltje losers je bent ook wel de grootste loser als je die gliche gaat zoeken en gebeuiken online dan ben je gewoon te slecht om zelf te gamen

 18.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Bannen die zooi. Maarja het had nooit mogelijk moeten zijn

 19. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @Robbert: Lol the same quote xD!

 20. Anoniem -   
  Mairk's avatar

  Dit is nu typisch voorbeeld van hebzucht door de ontwikkelaar. snel cashen niet volledig op de markt brengen en vervolgens met patchen proberen de boel voor elkaar te krijgen!!! Ik hoop niet dat dit de trend gaat worden want dan is de lol er bij mij snel van af.

 21. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @Mairk:

  Dingen zoals deze zijn niet te voorzien. Een game maken is niet bepaald een makelijk iets, deze dingen komen naar voren door lui die zielig gaan doen en er werkelijk waar alles aan gaan doen om iedere dom foutje te vinden en er zo’n stennes van te maken. In ieder spel valt altijd wel een fout te vinden en de bepaalde mensen (nolifers) die dagen lang in een keldertje zitten te zoeken naar die foutjes vinden ze uiteindelijk toch wel. En er zijn wel meer die zeggen dat het officieel is en dat je er dan maar gebruik van moet maken, dat is pas echt zielig. Als je een mes hebt kan je er iemand mee doden en dat doe je ook niet. De vergelijking mag misschien extreem zijn maar het gaat om het idee. Als je de mogelijk hebt, betekent nog niet dat het goed is of dat je het ongeacht wat maar mag doen. Laten we het een beedje volwassen en normaal houden.

 22.    260 XP
  AngelEmiel's avatar

  Wat heeft het voor zin om iemand te bannen, op psn. Het netwerk is gratis, dus iemand die gebanned is gaat overnieuw een account aanmaken, jammer dan van de trophies, maar die boeien eigenlijk niet zo heel veel…

 23.    557 XP
  Tjoe's avatar

  Dit soort shit hoort niet eens gepost moeten worden vindt ik.

  Dit hoort niet op een gamers site als dit , hacks zijn voor losers niet voor echte gamers!

 24.    6 XP
  XxTrEpPiExX's avatar

  Beste Game ooit Verpest hierdoor !!!!

 25.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  Aan dit soort cheaters heb ik een enorme hekel. Zulke mensen zouden nooit nog een controller mogen vasthouden!!!! Als je enkel maar kan winnen door te cheaten en andermans spelplezier volledig te bederven ben je echt de zieligste gamer die er bestaat… IK zou nog liever een k/d van 0.01 hebben dan mij te verlagen tot zulk niveau.

 26.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  toch wel heel slecht… zoveel glitches en hacks, op zo’n grootse game..

 27.    14 XP
  MartijnW's avatar

  Als men offline wil cheaten, hacken en ga zo maar door, moeten ze dat lekker zelf weten. Als ze dat leuk vinden, gaan ze maar lekker hun gangetje.

  Online daarintegen: gewoon bannen die hap. Het enige wat ze dan doen is het plezier voor anderen keihard bederven.

  Zo, en nu ga ik lekker verder met MW2 online spelen ๐Ÿ˜‰

 28.    310 XP
  killbilspier's avatar

  glitchen mogen bijna altijd van mij. hacks niet want dat zijn oneerlijke voordelen voor de gebruiker er van. bij een glitch is het (meestal) zo dat ze ten eerste heel moeilijk te bereiken zijn en ten tweede vaak niet super effectief zijn. echter vind ik het erg leuk om te glitchen voor de lol. ik vind glitchen gewoon een manier van slim spelen. alleen vind ik bepaalde glitches wel erg iritant dat zijn glitches waar je bijv in een steen kunt of onder de map waardoor je niet vanbuiten af geraakt kan worden maar wel iemand kan raken. het is tenslotte maar een spel.

 29. Anoniem -   
  87.210.111.126 (Niet geregistreerd)'s avatar

  @killbilspier
  is dus niet het spelletje. ga dan lekker een bordspel spelen, lekker je vriendjes irriteren. speel je spel zoals hij bedoeld is. kan je het niet, stop dan. ook een idee om al die kleuters van de ps3 af te halen. want als je je verlaagd naar dat niveau, ben je volgens mij nog te jong om te spelen. bannen die kleuters

 30. Anoniem -   
  Robert's avatar

  Cheaten & Online = NOT DONE !!!

  Maar als jij eens een cheat wilt proberen..
  En die offline met je vrienden gebruikt..
  (En als je altijd ‘gewoon’ speelt lach jij je eigen helemaal leip met dat gecheat)
  Dan vind ik niet dat je daar voor gestraft moet worden..
  Zelf ooit gebanned van Steam voor het op de schrijf hebben van een cheat file..
  Nooit gebruikt in online spelletjes..
  Maar toch een nieuwe cd, lang geleden, moeten kopen..

  Dus cheaten, nee niet als het om de punten gaat…
  Maar gewoon voor de lol met je maten..
  Dan moet je toch zelf weten wat je doet..
  En een Clitch is duidelijk aangegeven als iets wat je niet mag gebruiken in je eigen voordeel..
  Dus bedenkt wat je doet, voor je er later ineens spijt van krijgt.. xD

  Robert..

 31. Anoniem -   
  flamedog's avatar

  heel simpel, verwijder alle stats voor het betreffende account van COD6. Verder geen penalties voor je PSN-account.

  Zorg maar dat alles eerst fatsoenlijk wordt gefixd

 32. Anoniem -   
  tyson's avatar

  Nee dan hadden ze het maar moeten patchen, teminste mensen die gewoon een prestige hackje doen ofso of wat cammos hacken dat is tog niet erg je bent gewoon een lelijke aansteller als je hierom zeurt. Want het geeft de speler egt geen voordeel als hij tegen jou speelt behalve dat die misgien wat sneller naar een hoog level kan en betere wapens heeft maarja dan moet je lekker level 50 blijven en geen prestige doen!

  mensen die het spel verpesten door aimbot walhack of ditsoort hacks te gebruiken no clip en weet ik veel wat ze allemaal hebben ( heb het over online ) ja die zouden dan helaas wel een ban moeten krijgen

  een prestige hackje daar moet je je echt niet om gaan aanstellen ofso wat maakt het nou uit dat hij 15e prestige is en een goude cammo heeft als hij het zo leuker vind om te spelen hij haalt er echt geen voordeel uit en je pikt de cheaters er zo tussen uit als die aan het einde van de game 8 kils op 20 deads staat
  er zijn ook mensen die dit spel kopen en wel alles eruit willen halen maar het nou eenmaal niet in hun hebben heele dagen lang te spelen ik zie niet warom zij geen prestige hack mogen doen ze schade er andere neit mee

 33. Anoniem -   
  youri's avatar

  eh man weet jij cheats

 34. Anoniem -   
  yeahh88's avatar

  bannen die shit.. offline geen enkel problemen mee. maar online is gwn kut speelde bij een maat die bezig is alle challenges te halen ineens alle challenges completen gwn dik verneukt.

 35. Anoniem -   
  Anoniem's avatar
 36. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @Anoniem: Vraagje, speel modern warfare nog niet zo lang online was bij level 50. gisteravond weer aan het spelen toen ik ineens in een spel zat waar iemand al 5000 punten had. nadat ik de game verlaten had was alles vrijgespeeld en staan er ineens tekens voor mijn online id. kan ik dit weer terug draaien? het spel is nu minder leuk omdat je niks meer kan halen