Begin dit jaar verscheen de jongste game van ontwikkelaar NetherRealm Studios, Injustice: Gods Among Us. Een game waarin veel van hun eerdere ervaringen met het fighting-genre werden gebruikt en dit leverde dan ook een mooie score op in onze review.

Maar in de huidige tijd moeten uitgevers en ontwikkelaars steeds meer aan de toekomst denken, vooral nu de nieuwe generatie consoles steeds dichterbij komen. Dit doen Warner Bros en NetherRealm zeker, want via retailer Game Mania komt plots een release van een Game of the Year editie naar buiten voor huidige generatie consoles, maar ook voor de PlayStation 4. Tevens staat er een release voor de PlayStation Vita bij vermeld, welke eerder ook al via Amazon verscheen.

Deze ‘Game of the Year’ uitgave zal alle DLC bevatten die tot op heden is uitgekomen en heeft een adviesprijs van €59,98 voor PS4 en €39,98 voor PS3 en PS Vita. De release voor de huidige generatie consoles staat ongemakkelijk gepland op 29 november, 2013. Voor de next-gen consoles staat er volgens de website een release gepland in 2014, maar wanneer precies blijft nog onbekend.