Uncharted 3: Drake’s Deception [Game of the Year]

Nathan Drake is weer terug voor een ongekend avontuur in Uncharted 3: Drake’s Deception, exclusief ontwikkeld voor PlayStation 3 door het team van Naughty Dog Inc. In deze actiegame vol avontuur, geïnspireerd door T.E. Lawrence, zijn alle handelsmerken van de Uncharted-reeks aanwezig: bloedstollende actie die zich kan meten met de beste spektakelfilms, flink wat mysterie en een unieke multiplayer die verder is verbeterd.
 

Resonance of Fate

Oorspronkelijk gebouwd als een experimenteel levensonderhoudsysteem, is Basel nu de enige plek op Aarde waar de mensheid kan overleven. In hun rol van PMF (Private Military Firm) moet de groep, bestaande uit Vasheron, Zephyr en Leanne, tal van missies voor verschillende cliënten uitvoeren. Deze missies zullen uiteindelijk de waarheid rond Basel onthullen. Resonance of Fate werd ontwikkeld door tri-Ace; het getalenteerde team dat verantwoordelijk is voor een aantal van de meest onderscheiden RPG-series als Star Ocean en Valkyrie Profile. SEGA en tri-Ace introduceren nu Resonance of Fate dat een nieuwe draai aan het genre geeft met realistische wapengevechten en meeslepende Hollywood-actie.

 

Asura’s Wrath

Lang geleden in het rijk van Shinkoku vechten acht goden om de beschaving te beschermen tegen een vernietigende kracht genaamd Gohma. Tijdens het vieren van de overwinning wordt de keizer van Shinkoku vermoord. Asura krijgt onterecht de schuld. Zijn vrouw wordt vermoord, zijn dochter gekidnapt, zijn zwager en rivaal Yasha keert hem de rug toe en Asura wordt uiteindelijk verbannen uit Shinkoku. Als Asura 12.000 jaar later ontwaakt, wil hij maar een ding: Wraak op iedereen die hem heeft verraden!