GTA V is een veelvraat, vrijwel iedereen met een console lijkt deze game als enige te spelen momenteel. En het is nog niet genoeg, want vanaf 1 oktober kunnen we met z’n allen de boel op stelten zetten in GTA Online. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar het lijkt er echter op dat Rockstar nog een groter slaatje wil slaan uit GTA Online.

Via Reddit zijn er namelijk een foto en een XML pagina opgedoken die mogelijk duiden op het bestaan van cash packs in GTA Online. Deze cash packs, variërend van 100.00, 200.00, 500,00 tot 1.250.000 (in-game) dollars zou je dan kunnen kopen met ‘echt geld’. Dat valt ook op te maken uit de tekst afkomstig van deze XML pagina.

“Cash is king in this town. Solve your money problems and help get what you want across Los Santos and Blaine County with the purchase of cash packs for Grand Theft Auto Online. All purchased cash is automatically deposited into your character’s bank account. Spend wisely, cash therapy is fleeting,”

Absoluut zeker is dit nieuws nog niet, toch heeft het online al wel voor een aantal boze reacties gezorgd onder gamers. Mede onder hen die ontzettend veel moeite hebben gedaan om een groot kapitaal te vergaren in de singleplayer tot nu toe, maar desondanks blijft het vooralsnog even afwachten tot 1 oktober.

Mocht het toch zo zijn dan vragen wij ons wel af of de balans in de multiplayer niet een beetje verstoord wordt door mensen die hun echte centen graag opofferen aan GTA Online. Daarbij zijn wij natuurlijk ook benieuwd hoe jullie hierover denken en of sommigen van jullie ook echt dit ‘in-game geld’ of andere items gaan kopen. Laat het ons weten in de reacties hieronder.