http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5241544781190.jpg

Grand Theft Auto V is de game van het jaar en dus reden genoeg om goodies weg te geven van deze game. We hebben twee leuke pakketjes voor jullie met een ‘San Andreas Federal Reserve’ t-shirt, een Bugstars sleutelhanger, GTA V stickers en een iFruit iPhone-case voor de iPhone 5(s) en iPhone 4(s). Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaande vraag te beantwoorden en je antwoord op te sturen naar ons mail-adres.

Vraag: Welke stemacteur heeft de stem van Franklin ingesproken?

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5241552922635.jpg

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'GTA V'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Rockstar Games Nederland zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 oktober 2013. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Rockstar Games Nederland.