PS3 bundel met Watch_Dogs duikt op

September is al een fantastische maand te noemen als het om grote releases gaat met natuurlijk Grand Theft Auto V vorige week en aansluitend deze week FIFA 14. In oktober verschijnen ook wat fraaie titels, zoals Batman: Arkham Origins en Assassin’s Creed IV: Black Flag. November lijkt tevens een speciale maand te worden door bijvoorbeeld de lancering van de PS4 en diens uitgebreide launch line-up, waar Watch_Dogs ook bij zit.

Ubisoft brengt de game niet alleen naar next-gen consoles, maar ook naar current-gen, waaronder de PS3. Op de Franse Amazon is een PS3 bundel opgedoken samen met de nieuwe IP van Ubisoft. Er is nog niets officieel bevestigd, maar als je naar de productpagina kijkt lijkt het een geval van; 1+1=2. Het is naar onze mening wel een mooie bundel. Wellicht ook eentje samen met de PS4? Wie weet.

Boxshot Watch Dogs

Watch Dogs

Releasedatum:
27-05-2014
Genre:
Actie
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    1816 XP
  R*forever's avatar

  nu nog een ps4 bundel, and i am in ๐Ÿ˜€

 2.    141 XP
  lierseboy64's avatar

  @R*forever: Me 2.

 3.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  Jammer dat er altijd weer een standaard ps3 bij zit, zonder special faceplate.

 4.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Waarom nu nog een PS3 pakket uitbrengen? Ik snap dat niet iedereen direct een PS4 kan betalen, maar wordt dit nou nog veel verkocht na de release van de PS3?

  Ik bedoel het prijsverschil is slechts 100 euro (best wat geld, snap ik) maar die 100 euro extra geeft je wel een console die aan het begin van de levenscyclus staat en dus nog heel wat jaren meer gebruikt kan worden.

 5.    1816 XP
  R*forever's avatar

  @VinnieWalker:

  Daar zul je nog van verschieten. De mensen met een klein inkomen kunnen er nu ook van genieten ๐Ÿ™‚

 6.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  @R*forever:
  Ik begrijp dat mensen die minder welvarend zijn minder aan games kunnen uitgeven.

  Maar het is, puur economisch gezien, natuurlijk veel duurder om nu een PS3 te kopen. Het prijsverschil van 100 euro meer biedt je zo veel meer waarde, dat iemand die moeite heeft om een console te kunnen betalen, eigenlijk een miskoop begaat als diegene op de lange termijn wil blijven gamen (en dus waarschijnlijk ooit de overstap naar de PS4 maakt).

  De PS3 was en is nog steeds een prachtige console met een boel sterke games, maar de PS4 gaat naar verwachting een groot deel van die titels via Gaikai aanbieden.

  Als je dus op je geld moet letten, dan biedt de PS4 veel meer waarde voor je geld (en dat is, ongeacht je inkomen, meestal datgene wat voorop zou moeten staan bij je aankoop. Waarde is dan natuurlijk subjectief, maar toch).

 7.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  @VinnieWalker: ja zeker… Vooral als je ook nog ff een PS+ abonnement bij je PS4 neemt. ๐Ÿ˜€

 8.    7442 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @VinnieWalker:

  Maar er zijn nu zoveel fantastische titels voor de PS3 voor minder dan 20 per stuk. Dat kan voor mensen met een kleiner budget toch zeker een heel groot verschil maken. Ik vind de PS3 nog steeds erg vermakelijk plus er zijn nog verschrikkelijk veel fantastische games. En een PS3 kan je als je zoekt voor minder dan 200 euro vinden. ๐Ÿ˜‰

 9.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  @Flaming_Kaiser:
  Ja, maar dan koop je de PS3 (en waarschijnlijk een boel games) 2de hands, dat scheelt al weer een boel in de kosten. Maar je hebt zeker gelijk, er zijn ongelofelijk veel goede games voor de PS3 en je kan er een boel plezier aan hebben. Ik denk alleen dat het niet de beste aankoop is als je de PS3 nieuw koopt (zeker als GAIKAI straks een all inclusive dienst ofzoiets wordt).

 10.    7442 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @VinnieWalker: Ik denk uiteindelijk wel maar ik denk dat dit nog wel even duurt voor dat dit werkt in Europa. We zijn de grootste afzetmarkt voor Sony maar kwa dingen uitbrengen duurt het schandalig lang vaak. Ik zit nog steeds te wachten op Playstation Mobile. ๐Ÿ™