Dat Sony bezig is om de nu al grote multifunctionaliteit van de PlayStation 3 nog breder te maken, is geen groot geheim. Ook geen geheim is dat ze volop bezig zijn met de Motion Control technologie voor deze gameconsole. Als je denkt dat het bij één simpele controller blijft denk je verkeerd, want Sony heeft namelijk enorm veel patenten aangevraagd voor de nieuwe Motion controller.

Deze patenten zijn op dit moment veelal ideeën waaraan Sony werkt. Door de aanvragen officieel gemaakt te hebben, hebben ze het alleenrecht op deze producten en technologie, dus kan je deze zet vooral strategisch zien. Of al deze patenten er ook daadwerkelijk komen is nog maar even afwachten.

De patenten die Sony heeft aangevraagd voor zijn nieuwe Motion controller zijn vooral add-ons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbinden van twee Motion controllers of een add-on waarbij je een heuse honkbalknuppel krijgt. Lees hier alle informatie omtrent de nieuwe patent aanvragen voor de Motion controller en natuurlijk hebben wij de voorbeelden voor jullie hieronder.

[nggallery id=207]