Veel nieuwe patent aanvragen voor de PS3 Motion controller

Dat Sony bezig is om de nu al grote multifunctionaliteit van de PlayStation 3 nog breder te maken, is geen groot geheim. Ook geen geheim is dat ze volop bezig zijn met de Motion Control technologie voor deze gameconsole. Als je denkt dat het bij één simpele controller blijft denk je verkeerd, want Sony heeft namelijk enorm veel patenten aangevraagd voor de nieuwe Motion controller.

Deze patenten zijn op dit moment veelal ideeën waaraan Sony werkt. Door de aanvragen officieel gemaakt te hebben, hebben ze het alleenrecht op deze producten en technologie, dus kan je deze zet vooral strategisch zien. Of al deze patenten er ook daadwerkelijk komen is nog maar even afwachten.

De patenten die Sony heeft aangevraagd voor zijn nieuwe Motion controller zijn vooral add-ons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbinden van twee Motion controllers of een add-on waarbij je een heuse honkbalknuppel krijgt. Lees hier alle informatie omtrent de nieuwe patent aanvragen voor de Motion controller en natuurlijk hebben wij de voorbeelden voor jullie hieronder.

[nggallery id=207]

9 reacties

 1. Anoniem -   
  Fanaat's avatar

  Wat een klote project.. Laat ze maar es games maken! Ze willen net als nintendo cashen.

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Fanaat: Idd, heb niks met die motion shit, als moet ik zeggen dat het er leuk uitziet.

 3.    3761 XP
  vinnie1234's avatar

  Lijkt me egt geweldig. Kom op wat zijken jullie. Als je het niet wil koop je het niet. Lijkt mij namelijk zeer leuk om te doen =D Helemaal als niet te duur is =D

  @ Fanaat:

  Sony maakt zelf geen games xD (jha oke Guirilla dat van Sony is of zo maar ik bedoel Sony zelf die deze hardware maakt=D)

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ben echt benieuwd wat het gaat worden

 5.    111 XP
  koert's avatar

  lol, plaatje 7 in het midden lijkt net een scheermes ofzo.
  wel handig dat je die bol er af kan halen, staat ook wat beter.

 6.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Ik ben benieuwd 😛

 7.    127 XP
  LEROYJ's avatar

  @Fanaat: Sony maakt geen games, zij investeren er alleen geld in die ervoor zorgt dat zij een deel van de totale winst krijgen die een game maakt, hun investering maakt de game nog beter omdat sony een shitload aan geld heeft. Als sony 10% investeert krijgen ze 10% van de winst. Waarschijnlijk is het een stuk ingewikkelder maar daar komt het wel op neer.
  Daarom moet ik altijd om mensen lachen die sony de schuld geeft voor het uitbrengen van crappy games.

  Sony probeert wel studio’s over te nemen die vrij loyaal zijn en waarvan bekend is dat ze niet “crappy” materiaal uitbrengen. Neem bijvoorbeeld naughty dog. Dit bedrijf heeft support van sony gehad omdat ze een goeie reputatie hebben.

  Microsoft daarintegen heeft een zeer agressieve style van marketing, zij kopen wat er te kopen valt om de grootste te zijn, maar daardoor gaat er veel kwaliteit verloren en is microsoft af en toe chaotisch in hun doen. Sony is daardoor vaak veel beter omdat ze zich focussen op kleine dingen en daar iets groots van maken. Het is niet altijd goed om de grootste te zijn. Gamers willen kwaliteit en microsoft verliest dat steeds meer door maar in het wilde weg alles te kopen en uit te brengen wat er uit te brengen valt. Ik dwaal nu af but you get my point.

  // Leroy

 8. Anoniem -   
  Fanaat's avatar

  Maar, Sony kan het geld dat ze in Motion sense techniek flikkeren ook gebruiken om studio’s in te palmen! Exclusives te verzorgen e.d. Persoonlijk vind ik het 360 NATAL project beter, geen dildo in je hand 😛

 9. Anoniem -   
  alex's avatar

  nou hier zat ik bij de e3 al niet op te juichen.

  of ik zoiets wil kan ik ook wel een wii gaan kopen (uitmelkerij) het zelfde geldt voor de dlc op de psn.

  in mijn ogen was de ps1 en de ps2 een betere console met meer games.

  sony maakt geen spellen maar precies wat fanaat ook al zei ze kunnen dit geld beter ergens anders aan spenderen.