Op 1 oktober zal GTA Online gelanceerd worden wat je gratis bij GTA V hebt ontvangen, maar door Rockstar eigenlijk als een volledig losstaand onderdeel wordt gezien. Naarmate de release nadert worden er steeds meer details vrijgegeven, zo ook vandaag.

Zo geeft Rockstar aan dat de wereld zich volledig zal ontwikkelen naar aanleiding van hoe de spelers spelen. Dus als bepaalde zaken niet leuk gevonden worden of juist wel, dan zal dat gaandeweg van invloed zijn op de totale wereld en de speelervaring.

Daarnaast zal alles zo ontwikkeld worden dat het gebaseerd is op feedback vanuit de community. Dit loopt uiteen van de type missies tot alle toekomstige content. Over deze content gesproken, Rockstar is van plan om een continue stroom aan content te garanderen evenals tweaks en updates in de weken en maanden na de release van GTA Online.

Wel voegde Rockstar nog hier aan toe dat de eerste weken gefocust zullen zijn op het finetunen van de ervaring, aangezien het van intern testen omgeschakeld wordt naar een voor iedereen toegankelijke omgeving en hier kunnen uiteraard problemen bij ontstaan, ondanks dat Rockstar hoopt dat het vlot zal verlopen.

Maar als je problemen hebt op welk front dan ook, laat het weten en Rockstar gaat het proberen te fixen.