Elke GTA zit altijd vol met easter eggs en andere raadsels waar je niet altijd gelijk achter komt. Natuurlijk is dit ook weer in GTA V het geval, zo kan je na een beetje research ergens ’s nachts op een berg een heus spook tegenkomen.

Als je namelijk even de tijd neemt om in GTA V over het internet te surfen dan kan het zijn dat je wel eens langs de ‘Who Killed Leonora Johnson’ website gekomen bent. Na het klikken op ‘Main Players’ gevolgd door het klikken op de link ‘Another Vinewood Mystery: Blood on the Rocks’ kom je uit op de pagina van een oude krant. Daar staat geschreven over de moord op ene Jolene Cranley-Evans waarbij je tevens een foto van een specifieke locate ziet. Deze plek is gelegen op Mount Gordo, op het noord-oostelijke gedeelte van het eiland.

Als je overdag naar deze plek reist zul je niks kunnen vinden. Alleen om 11:00 pm zal ‘het spook’ bovenop de berg te zien zijn. Zodra je dichterbij komt zal deze echter weer verdwijnen. Wel is het mogelijk om dit spook (of geest) van dichterbij te zien als je door de scope van je sniper kijkt en als je bij de rots gaat kijken waar zij boven hangt dan zul je zien dat er in rode bloedspetters ‘Jock’ geschreven staat.

Let wel, rond middernacht zullen de geest en deze in bloed geschreven letters weer verdwijnen en is het dus zaak is om wel op tijd te zijn. Mochten jullie meer over deze verschijning te weten komen, dan horen wij het ook graag.