Pro Evolution Soccer 2014 is vorige week verschenen op onder andere de PlayStation 3 en wist hier op PSX-Sense een mooie 8 te scoren. Je kunt alles over de game in onze review lezen, maar dat is nog niet alles. We mogen in samenwerking met Konami namelijk drie keer een exemplaar van Pro Evolution Soccer 2014 weggeven voor de PlayStation 3 en het enige wat jij moet doen is antwoord geven op de onderstaande vraag.

Vraag: Op welke engine draait Pro Evolution Soccer 2014?

Weet jij het antwoord op deze vraag? Volg dan de onderstaande stappen en wie weet speel jij binnenkort Pro Evolution Soccer 2014.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PES 2014'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Konami zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 1 oktober 2013. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Konami.