Tijdens de afgelopen E3 waren wij met z’n allen zeer onder de indruk van Destiny. Deze door voormalig Halo-developer Bungie ontwikkelde titel wist menigeen omver te blazen met onder andere zijn prachtig vormgegeven landschappen en de verschillende rassen die we te zien kregen. Los van de video’s en screenshots die we al eerder van de game hebben gezien is er tot nu toe nog niks bekend over een eventuele beta, laat staan een releasedatum.

Althans tot nu dus, want hoewel we nog steeds niet weten wanneer deze game uitkomt is er wel nieuws over een mogelijk te verschijnen beta uitgelekt. Reddit gebruiker Patefaos heeft dit kunnen achterhalen door de tekst van een geheime code op de website van Bungie te ontcijferen. Het lijkt erop dat iedereen die deze game zal pre-orderen exclusief toegang tot deze beta zal krijgen als we de tekst mogen geloven.

“Pre-order Destiny at select retailers and receive admission to the Destiny Beta. Play it first. Become Legend.”

Deze code is inmiddels weer verwijderd en ook Activision houdt de lippen stijf op elkaar, dus voorlopig zullen we moeten afwachten totdat hier meer over bekend wordt. Meer over de game kun je terugzien in onze video-preview waarin Won en Roel het uitgebreid over Destiny hebben.