http://www.psx-sense.nl/images/file/img_524ab9ea002e8.jpg

Naast GTA: Online is vandaag ook de Battlefield 4 bèta beschikbaar geraakt in de PlayStation Store en valt hier te downloaden. De download is zo’n 1.6GB zorg er dus voor dat je deze beschikbare ruimte over hebt op je PS3.

De exclusieve beta is vanaf vandaag beschikbaar voor mensen met een pre-order, Battlefield 3 premium of eigenaren van de Limited Edition of Digital Deluxe Edition van Medal of Honor Warfighter. Val je niet in deze categorie dan moet je wachten tot 4 oktober met spelen.

De bèta draait om grootschalige oorlogvoering op de multiplayermap Siege of Shanghai.

Battlefield 4 is het toonaangevende actiespel met een aaneenschakeling van momenten die de grenzen tussen spel en glorie doen vervagen. Met het geavanceerde, krachtige en realistische Frostbite™ 3 biedt Battlefield 4 een ongeëvenaard intense en dramatische spelervaring.

Alleen in Battlefield blaas je de fundering van een dam op of reduceer je een hele wolkenkrabber tot puin. Alleen in Battlefield kun je een marineaanval leiden vanaf het achtersteven van een kanonneerboot. Battlefield geeft je de vrijheid om meer te doen en meer te zijn. Maak gebruik van je sterke punten en baan je een weg naar de overwinning.

De bèta wordt vóór de officiële release nog steeds getest en is geen representatie van de kwaliteit van het eindproduct.